SteelSeries Arctis 3 kulaklık yastığı arayışı

burakdudoglu

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Mekanik Tasarımcı
SteelSeries Arctis 3 kulaklık yastığı arıyorum. Satan bir TR mağazası bilen var mı?

Yıkamam sonucu 1.5 sene sonra birtanesi biraz patladı dikmek vs uğraşmayım dedim yenileyim.

1568372713570.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries Arctis 3 kulaklık yastığı arıyorum. Satan bir TR mağazası bilen var mı?

Yıkamam sonucu 1.5 sene sonra birtanesi biraz patladı dikmek vs uğraşmayım dedim yenileyim.

Hocam bir çözüm yolu bulabildiniz mi acaba aliexpress dışında? 9 aylık konuyu hortlatıyorum ama Türkiye piyasasında bulunmuyor, bulunsa bile 150 TL'nin üzerinde.

Hocam bir çözüm yolu bulabildiniz mi acaba Aliexpress dışında? 9 aylık konuyu hortlatıyorum ama Türkiye piyasasında bulunmuyor, bulunsa bile 150 TL'nin üzerinde.

Türkiye üzerinden deri versiyonları 100 TL'ye almıştım ve Aliexpress üzerinden 35 TL'ye 2 tane bez versiyon sipariş ettim ve 30 gün sonra elime ulaştı. Türkiye üzerinden olanları da sanırım N11 üzerinden aldım ilk stok yoktu 15 gün sonra falan stoklara düşmüştü.

Türkiye üzerinden deri versiyonları 100 TL'ye almıştım ve Aliexpress üzerinden 35 TL'ye 2 tane bez versiyon sipariş ettim ve 30 gün sonra elime ulaştı. Türkiye üzerinden olanları da sanırım N11 üzerinden aldım ilk stok yoktu 15 gün sonra falan stoklara düşmüştü.

Bende bekleyemedim sipariş verdim dediğiniz siteden, elime ulaştı iki adet :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı