A Atilla260 Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 3 26 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar merhaba ben de SteelSeries Arctis3 kulaklık var ama mikrofonu çalışmıyor. Eskiden SteelSeries'in orijinal girişini takıyordum şimdi jak. Girişinden takıyorum sizce sorun girişde mi yoksa mikrofon mu bozulmuştur? Dosya Ekleri arctis.jpeg 91,8 KB · Görüntüleme: 117 Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Arkadaşlar merhaba ben de SteelSeries Arctis3 kulaklık var ama mikrofonu çalışmıyor. Eskiden SteelSeries'in orijinal girişini takıyordum şimdi jak. Girişinden takıyorum sizce sorun girişde mi yoksa mikrofon mu bozulmuştur?
adnanvo Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 993 Çözümler 1 26 Haziran 2021 #2 Kulaklık üzerindeki 3.5mm giriş ile sadece ses alabiliyorsunuz mikrofon çalışmıyor. Mikrofon için diğer girişi kullanmanız lazım.
Kulaklık üzerindeki 3.5mm giriş ile sadece ses alabiliyorsunuz mikrofon çalışmıyor. Mikrofon için diğer girişi kullanmanız lazım.
A Atilla260 Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 3 26 Haziran 2021 #3 adnanvo dedi: Kulaklık üzerindeki 3.5mm giriş ile sadece ses alabiliyorsunuz mikrofon çalışmıyor. Mikrofon için diğer girişi kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... SAĞOLUN
adnanvo dedi: Kulaklık üzerindeki 3.5mm giriş ile sadece ses alabiliyorsunuz mikrofon çalışmıyor. Mikrofon için diğer girişi kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla... SAĞOLUN