C Clourast Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 12 19 Aralık 2019 #1 Merhaba, kulaklıkta tek bir 3.5 mm jak girişi bulunmakta SteelSeries Engine yükledim ne yaptıysam uygulama kulaklığı görmüyor kulaklık gayet iyi çalışıyor ama mikrofonu sesimi almıyor, nedenini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
Merhaba, kulaklıkta tek bir 3.5 mm jak girişi bulunmakta SteelSeries Engine yükledim ne yaptıysam uygulama kulaklığı görmüyor kulaklık gayet iyi çalışıyor ama mikrofonu sesimi almıyor, nedenini bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
rideordie Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 56 Yer Bursa 19 Aralık 2019 #2 Kutudan şu kablolar çıkmadı mı ?
C Clourast Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 12 19 Aralık 2019 #3 rideordie dedi: Kutudan şu kablolar çıkmadı mı ? Genişletmek için tıkla... Sadece sağdaki kablo var.
rideordie Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 56 Yer Bursa 19 Aralık 2019 #4 Clourast dedi: Sadece sağdaki kablo var. Genişletmek için tıkla... Ürünü sıfır mı aldınız 2. el mi ?
C Clourast Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 12 20 Aralık 2019 #5 rideordie dedi: Ürünü sıfır mı aldınız 2. el mi ? Genişletmek için tıkla... Sıfır aldım.
rideordie Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 56 Yer Bursa 20 Aralık 2019 #6 Clourast dedi: Sıfır aldım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız yerle iletişime geçin, durumu anlatın.
Clourast dedi: Sıfır aldım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız yerle iletişime geçin, durumu anlatın.
C Clourast Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 12 20 Aralık 2019 #7 rideordie dedi: Aldığınız yerle iletişime geçin, durumu anlatın. Genişletmek için tıkla... Kabloyla alakalı bir sıkıntı yok başka bir bilgisayarda mikrofon çalışıyor sse3 seçeneği çıkıyor ama kendi bilgisayarımda kulaklığı tanımıyor.
rideordie dedi: Aldığınız yerle iletişime geçin, durumu anlatın. Genişletmek için tıkla... Kabloyla alakalı bir sıkıntı yok başka bir bilgisayarda mikrofon çalışıyor sse3 seçeneği çıkıyor ama kendi bilgisayarımda kulaklığı tanımıyor.
rideordie Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 56 Yer Bursa 20 Aralık 2019 #8 Tek jak ile hangi girişe bağlıyorsunuz bilgisayarda onu anlayamadım.
C Clourast Centipat Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 12 20 Aralık 2019 #9 rideordie dedi: Tek jak ile hangi girişe bağlıyorsunuz bilgisayarda onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kulaklık girişinen
rideordie dedi: Tek jak ile hangi girişe bağlıyorsunuz bilgisayarda onu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Kulaklık girişinen
rideordie Hectopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 56 Yer Bursa 20 Aralık 2019 #10 Şu kablonun da olması lazım ki mikrofon girişine de takabilesiniz. Arctis Cable - Dual 3.5mm Extension Replacement cable for Arctis 3. Acts as an extension from the main headset cable to dual 3.5mm connectors for mic and headphone jacks. steelseries.com
Şu kablonun da olması lazım ki mikrofon girişine de takabilesiniz. Arctis Cable - Dual 3.5mm Extension Replacement cable for Arctis 3. Acts as an extension from the main headset cable to dual 3.5mm connectors for mic and headphone jacks. steelseries.com