Daha fazla
Problemim mikrofon ve Realtek'den forumda ve Google aradım kurcaladım çok uğraştım çözemediğim için konu açma gereği duydum detaylı bahsedeyim.
Mikrofon problemim var Steelseries engine'den ayarları yaptım
Onları aktif edebilsem düzelecekmiş gibi geliyor da bunun sebebi kulaklık direkt Steelseries Engine ayarlarını algıladığı için mi? Realtek'de gürültü tutma vesaire çıkmıyor anlamadım ya da çakışıyor mu ama mikrofon gerçekten çok kötü eğer bu mikrofon bu kadar sorunluysa ürünün 15 gün dolmadan iade edebilirim.
Realtek'de problemim ise Creative 2+1 ses sistemi kullanıyorum şuan ön ve arka panel aynı anda ses veriyor bir problemim yok fakat Bass yönetimi etkinleştir Swap merkezi altta 3 tane ayar daha olması gerekiyordu onlar çıkmıyor.
Bu arada Kulaklık Arka panelde könektör ayarları doğru arka panel Kulaklık ve mikrofonu ön panelde ise Ön Hapörlör çıkışı seçtim.
Realtek ayarları resimdeki gibi;
bu şekilde o ekstra 3 ayarı getiremedim. Realtek'i siliyorum yüklüyorum geliyor sonra bir şeyler oluyor gidiyor gelmiyor şimdiden yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim...
@Jira yardımını bekliyorum hocam
Konu kapatılabilir yardımınız için teşekkürler
Çözüm şu şekilde ;
Aygıt Yöneticisinden
Amd high definition audio device
Realtek high defitinion audio device
Steelseries engine'da tabi her sildiğimde restart attım tekrardan yükledim ekran kartını res realtek res en son steelseries engine kurdum artık yine bozulursa kırarım büyük ihtimal ne mikrofon kalır ne pc mikrofon ayarları gürültü tutma vesaire hepsi geldi tek problem mikrofon maşallah 2 oda ötedeki sesi bile alabiliyor pop filter felan olsa mikte daha iyi olucak yanımda vantilatör çalışıyor onu bile alıyor (realtek gürültü tutma ve akustik eko iptali tikli noise reduction highda olmasına rağmen ) en max kaliteyi yakaladım problemi olan arkadaşlara yardımcı olabilirim 2 gündür uzman oldum realtek ve steelseries sayesinde
- Dynamic Range Compression : Low
- NoiseGate : Medium
- NoiseReduction : Highda
Onları aktif edebilsem düzelecekmiş gibi geliyor da bunun sebebi kulaklık direkt Steelseries Engine ayarlarını algıladığı için mi? Realtek'de gürültü tutma vesaire çıkmıyor anlamadım ya da çakışıyor mu ama mikrofon gerçekten çok kötü eğer bu mikrofon bu kadar sorunluysa ürünün 15 gün dolmadan iade edebilirim.
Realtek'de problemim ise Creative 2+1 ses sistemi kullanıyorum şuan ön ve arka panel aynı anda ses veriyor bir problemim yok fakat Bass yönetimi etkinleştir Swap merkezi altta 3 tane ayar daha olması gerekiyordu onlar çıkmıyor.
Bu arada Kulaklık Arka panelde könektör ayarları doğru arka panel Kulaklık ve mikrofonu ön panelde ise Ön Hapörlör çıkışı seçtim.
Çözüm şu şekilde ;
Aygıt Yöneticisinden
Steelseries engine'da tabi her sildiğimde restart attım tekrardan yükledim ekran kartını res realtek res en son steelseries engine kurdum artık yine bozulursa kırarım büyük ihtimal ne mikrofon kalır ne pc
sorun yine aynı gürültü tutma ve akustik eko iptali gidiyor çakışıyor steelseries engine ayar yapınca gidiyor yüzünden çakışıyor berbat yine mikrofon tek taksiyem uzak durun arctis 3 gibi allah belasını versin kanser oldum 2 günde para verip eziyet çekiyoruz direk iade edicem herhaldeProblemim mikrofon ve Realtek'den forumda ve Google aradım kurcaladım çok uğraştım çözemediğim için konu açma gereği duydum detaylı bahsedeyim.
Ayarlar bu şekilde hiç bir şekilde cümle kurmayı bırakın kelimeler yarıda kesiliyor bu ayarların hepsini kapattığım zaman ise ses duyulmada sıkıntı yok. Ama arkadan acayip bir şekilde cızırtı sesi geliyor daha ve realtekde mikrofon ayarlarında gürültu tutma eko ayarları filan vardı onlarda yok.
- Dynamic Range Compression : Low
- NoiseGate : Medium
- NoiseReduction : Highda
bu şekilde o ekstra 3 ayarı getiremedim. Realtek'i siliyorum yüklüyorum geliyor sonra bir şeyler oluyor gidiyor gelmiyor şimdiden yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim...
Çözüm şu şekilde ;
Aygıt Yöneticisinden
Steelseries engine'da tabi her sildiğimde restart attım tekrardan yükledim ekran kartını res realtek res en son steelseries engine kurdum artık yine bozulursa kırarım büyük ihtimal ne mikrofon kalır ne pcmikrofon ayarları gürültü tutma vesaire hepsi geldi tek problem mikrofon maşallah 2 oda ötedeki sesi bile alabiliyor pop filter felan olsa mikte daha iyi olucak yanımda vantilatör çalışıyor onu bile alıyor (realtek gürültü tutma ve akustik eko iptali tikli noise reduction highda olmasına rağmen ) en max kaliteyi yakaladım problemi olan arkadaşlara yardımcı olabilirim 2 gündür uzman oldum realtek ve steelseries sayesinde
Son düzenleme: