mertsami413121 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2018 #1 Merhaba, oyuncu kulaklığı almam lazım ama karar veremiyorum. Sizce hangisi daha iyi? Bir de bütçem 400TL. Eğer aklınızda daha iyi bir kulaklık varsa onu da alabilirim. Fikirleriniz nedir ? Bi arkadışımda Cooler MasterPulse Pro önerdi bu nasıldır?
Merhaba, oyuncu kulaklığı almam lazım ama karar veremiyorum. Sizce hangisi daha iyi? Bir de bütçem 400TL. Eğer aklınızda daha iyi bir kulaklık varsa onu da alabilirim. Fikirleriniz nedir ? Bi arkadışımda Cooler MasterPulse Pro önerdi bu nasıldır?
politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 14 Ocak 2018 #2 Arctis 3 tavsiye ederim, kulaklık pedleri uzun süreli kullanım için çok daha uygun.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 14 Ocak 2018 #3 Artics 3 kullanıyorum. Oldukça iyi fakat yazılımsal ufak bir aksaklık yaşamıştım. Onu da çözdüm. Tavsiye ederim.
Artics 3 kullanıyorum. Oldukça iyi fakat yazılımsal ufak bir aksaklık yaşamıştım. Onu da çözdüm. Tavsiye ederim.
mertsami413121 Hectopat Katılım 7 Haziran 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2018 #4 Ali Çiçek dedi: Artics 3 kullanıyorum. Oldukça iyi fakat yazılımsal ufak bir aksaklık yaşamıştım. Onu da çözdüm. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mikrofon güzelmi kaliteli ses alıyormu bide cooler master masterpulse pro ve bu arasında kaldım sence hangisi daha iyidir?
Ali Çiçek dedi: Artics 3 kullanıyorum. Oldukça iyi fakat yazılımsal ufak bir aksaklık yaşamıştım. Onu da çözdüm. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Mikrofon güzelmi kaliteli ses alıyormu bide cooler master masterpulse pro ve bu arasında kaldım sence hangisi daha iyidir?
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 15 Ocak 2018 #5 mertsami413121 dedi: Mikrofon güzelmi kaliteli ses alıyormu bide cooler master masterpulse pro ve bu arasında kaldım sence hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Arctis 3 iyidir. Mikrofonun kalitesi güzel.
mertsami413121 dedi: Mikrofon güzelmi kaliteli ses alıyormu bide cooler master masterpulse pro ve bu arasında kaldım sence hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Arctis 3 iyidir. Mikrofonun kalitesi güzel.