SteelSeries Arctis 3 mü yoksa başka model mi?

1BİLGİSAHİBİ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu akşam gamer kulaklık alacağım bütçem 820 TL ne almalıyım? Ben şu an SteelSeries Arctis 3 2019 düşünüyorum iyi mi? Başka öneriniz varsa bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeye Cloud Alpha daha mantıklı.

Sepette 874 TL oluyor.

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben bu akşam gamer kulaklık alacağım bütçem 820 TL ne almalıyım? Ben şu an SteelSeries Arctis 3 2019 düşünüyorum iyi mi? Başka öneriniz varsa bekliyorum.

O bütçede en iyisi blackshark V2 olur. Arctis 3 2019 kullanıcısı olarak şunu diyeyim kaliteli kulaklık fakat bu parayı cidden haketmiyor.

Yani ben olsam almazdım arctis 3 onun yerine razer barracuda x ya da delta core tercih ederdim. Geçen arctis prime 850 TL ye düşmüştü o alınırdı ama arctis 3 nedense yetersiz diye düşünüyorum arctis 7 sürücüleri bile yeterli gelmemişti bana. Delta core ve arctis prime sahibiyim bu arada.

O fiyatlara Hyperx Cloud kulaklıklar bulunuyor onlardan almanı öneririm. Ben 2 senedir Arctis 3 2019 kullanıyorum, konforu için almıştım, çok iyi kulaklık ama şu anki fiyatını ses anlamında hak etmiyor. Konfor olarak Arctis serisi üzerine tanımam.

O fiyatlara HyperX Cloud kulaklıklar bulunuyor onlardan almanı öneririm. Ben 2 senedir Arctis 3 kullanıyorum, konforu için almıştım, çok iyi kulaklık ama şu anki fiyatını ses anlamında hak etmiyor. Konfor olarak Arctis serisi üzerine tanımam.

Cidden konfor olarak üstüne yok hem hafif hem terletmiyor hem padler aşırı rahat hissettiriyor fakat ses kalitesi bu fiyata sattıracak kadar iyi değil.

Cidden konfor olarak üstüne yok hem hafif hem terletmiyor hem padler aşırı rahat hissettiriyor fakat ses kalitesi bu fiyata sattıracak kadar iyi değil.
Kesinlikle hocam. Kulaklarım çok hassas uzun süre kulaklık takınca ağrıyabiliyor o yüzden sırf konfor için aldım, tabikide ses kalitesi çok başarılı fakat şu anki fiyatı için pek başarılı değil dediğiniz gibi.

1 haftadır kullanıyorum beyaz modeelini parasını çok ama çok kaliteli bir kulaklık fakat bu parasını hak etmiyor bence. Ama kulaklığı tavsiye ederim.
Sorun varsa cevaplarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı