SteelSeries Arctis 3 nasıldır?

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Uzun süredir bu kulaklığı araştırıyorum. Kimisi iade ettim almayın diyor kimisi de öve öve bitiremiyor. Şimdi benim beklentilerim ve ihtiyacım şu yönde;
- Online oyunlarda iletişim konusunda sıkıntı çekmemek için mikrofonunun "anlaşılabilir" düzeyde olması ve uzun süre bozulmadan gitmesi.
- Dışarıya fazla ses vermemesi.
- Uzun zaman geçtikten sonra pedlerinin soyulmaması.
Bu kulaklık bu beklentileri karşılar mı? Eğer karşılamaz diyorsanız maksimum 1000 TL olacak şekilde başka kulaklık önerilerine açığım.

Fiyatına göre mikrofon kalitesi çok iyi değil bence. Ortalama. Bir de ses sekiyor. Dinlediğiniz şeyler vs. aynen yansıyor arkadaşlarınıza. Echo Akustik iptali vs. biraz çözüyor fakat mikrofon kalitesi daha da düşüyor. Rahat ve kaliteli kulaklık ama. Ses kalitesi de güzel.

Uzun süredir bu kulaklığı araştırıyorum. Kimisi iade ettim almayın diyor kimisi de öve öve bitiremiyor. Şimdi benim beklentilerim ve ihtiyacım şu yönde;
- Online oyunlarda iletişim konusunda sıkıntı çekmemek için mikrofonunun "anlaşılabilir" düzeyde olması ve uzun süre bozulmadan gitmesi.
- Dışarıya fazla ses vermemesi.
- Uzun zaman geçtikten sonra pedlerinin soyulmaması.
Bu kulaklık bu beklentileri karşılar mı? Eğer karşılamaz diyorsanız maksimum 1000 TL olacak şekilde başka kulaklık önerilerine açığım.

Hocam ben kullanıyorum hiç memnun değilim.

Hocam bu kulaklığı alacaktım normalde ama kulaklığın kulağa oturduğu kısmından kafasına doğru giden kısmı kablo ile birleştirilmiş. Bende sakar bir insan olduğum için ne yapıp edip o kabloyu kopartırım kendimi biliyorum. Belki zamanla kendisi de yanlardan açılabilir diye tercih etmedim.
Ben Art 1 kullanıyorum acayip memnumun mikrofon falan baya iyi ses çok tatmin edici.

Bütçeniz ne kadar başka bir model önerelim, 7 farklı kulaklık modeli değiştirdiğim için neredeyse her markada tecrübem var.

Ben Art 1 kullanıyorum acayip memnumun mikrofon falan bayağı iyi ses çok tatmin edici.

Hocam onu araştırıyordum tam şimdi. O dışarı fazla ses veriyor mu ve telefona bağlanıyor mu? Müzik için de bakıyorum aynı zamanda.

Bütçeniz ne kadar başka bir model önerelim, 7 farklı kulaklık modeli değiştirdiğim için neredeyse her markada tecrübem var.
1000 TL.

Normalde HyperX Cloud 2 alacaktım ama bir problemden ötürü parayı denkleştiremedim onun için 1-2 ay beklemem gerekiyor. Ben de fiyatlar artar diye fazla beklemek istemiyorum. Bu fiyata başka yoksa beklemeli miyim?

Hocam onu araştırıyordum tam şimdi. O dışarı fazla ses veriyor mu ve telefona bağlanıyor mu? Müzik için de bakıyorum aynı zamanda.

1000 TL.
Şu an önerebileceğim BlackShark v2x var şuan bu bütçenin en iyisi diyebileceğimiz bir model fakat koparmaktan dolayı korktuğunuzu yazmışsınız. Önlem vs. alabilirseniz harika bir kulaklık.

1000 TL.

Normalde HyperX Cloud 2 alacaktım ama bir problemden ötürü parayı denkleştiremedim onun için 1-2 ay beklemem gerekiyor. Ben de fiyatlar artar diye fazla beklemek istemiyorum. Bu fiyata başka yoksa beklemeli miyim?
Bağlanıyor. Acayip iyi sesi var müziklerde acayip tatmin ediyor felaket haz alıyorum ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı