SteelSeries Arctis 3 oyun için yeterli midir?

Avaramu&

Hectopat
Bütçe Cloud 2 alınacak kadar var ama oyun için Arctis 3 alsam yeterli olacak mı diye düşünüyorum. Çok kararsızım. Arctis 3 alsam yeterli mi yoksa biraz daha ekleyip Cloud 2 alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 2'nin rakibi Arctis 5. Arctis 3 yerine benim tercihim Cloud 2 olurdu bütçe yeterli olması durumunda.
Arctis 3'ün sanal 7.1'i başarılı değil ve ses seviyesi yetersiz.

Yeterlilik tamamen sizin beklentinize bağlı. Bana göre yeterli değil ama ilk defa bu tür bir kulaklık kullanacak biri için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Cloud 2'nin rakibi Arctis 5. Arctis 3 yerine benim tercihim Cloud 2 olurdu bütçe yeterli olması durumunda.
Arctis 3'ün sanal 7.1'i başarılı değil ve ses seviyesi yetersiz.
Hocam zaten 7.1 sanal olduğu için hiç bir kulaklıkta başarılı değil. Ses seviyesini de deneyimlediğimde bana yeterli gelmişti. Daha fazlası insan sağlığına zarar verir.

Şuan arctis 3 kullanıyorum. Ses seviyesi çok fazla değil ama çok kaliteli tavsiye ederim. 6 ay önce 250tl'ye almıştım. Tek şikayetim mikrofonu yaklaştırınca üfleme sesini direkt alıyor. Uzak tutmak gerekiyor bundan ötürü.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı