bberk24 Centipat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Merhaba. Benim SteelSeries Arctis 3 kulaklığım var ve ses kablosu bozuldu. Kulaklığın ses seviyesi düştü ve mikrofonu kendi sesimden çok farklı bir ses iletiyor karşı tarafa. Yenisine baktım ve en uygun bu ürünü buldum ama orijinal mi onu merak ediyorum. Eğer değilse de orijinalini nereden bulabilirim? SteelSeries Arctis 3/5 / 7 için Yedek Ses Kablosu, Steelseries Arctis 3 / Arctis 5 / Arctis 7 için Oyun Kulaklığı Uzatma Aux Kablosu 1,5 m / 4,9 ft : Amazon.com.tr: Elektronik
Merhaba. Benim SteelSeries Arctis 3 kulaklığım var ve ses kablosu bozuldu. Kulaklığın ses seviyesi düştü ve mikrofonu kendi sesimden çok farklı bir ses iletiyor karşı tarafa. Yenisine baktım ve en uygun bu ürünü buldum ama orijinal mi onu merak ediyorum. Eğer değilse de orijinalini nereden bulabilirim? SteelSeries Arctis 3/5 / 7 için Yedek Ses Kablosu, Steelseries Arctis 3 / Arctis 5 / Arctis 7 için Oyun Kulaklığı Uzatma Aux Kablosu 1,5 m / 4,9 ft : Amazon.com.tr: Elektronik