SteelSeries Arctis 3 ses karşıya gidiyor

delialioglu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba SteelSeries Arctis 3 kulaklıklığımda video izlerken şarkı dinlerken veya Online bir oyunda konuşma sesleri karşıya gidiyor.
Bugün yeni bilgisayara geçtim eski laptopta yoktu böyle bir şey. Arkadaşlarla sesteyken video izleyemiyorum neredeyse onlarda izliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'un Krisp Gürültü Engelleme özelliği açık mı? Yeni bilgisayar aldığınızı yazmışsınız, ses sürücülerini yüklediniz mi?
Açık eski laptopta böyle bir sorun yoktu ayrıca driver kurunca da düzelmedi en son DDU ile kaldırıp denedim hala devam ediyor son ses bir şey dinleyemiyorum delirtiyor bu beni ve kendi kendine driver kuruyor

Açık eski laptopta böyle bir sorun yoktu ayrıca driver kurunca da düzelmedi en son DDU ile kaldırıp denedim hala devam ediyor son ses bir şey dinleyemiyorum delirtiyor bu beni ve kendi kendine driver kuruyor
Driver olarak anakartınızın sitesindeki kendi ses sürücüsünü indirmenizi tavsiye ederim. Buna ek olarak Krisp kapalı ise açın ve Discord'un ses ayarlarındaki konuşma hassasiyetini manuel olarak ayarlayın.

Bir yardım edin nolur bu nedir ya

Driver olarak anakartınızın sitesindeki kendi ses sürücüsünü indirmenizi tavsiye ederim. Buna ek olarak Krisp kapalı ise açın ve Discord'un ses ayarlarındaki konuşma hassasiyetini manuel olarak ayarlayın.
MSI Center kendi bir şeyler yükledi ama anlamadım ya. DDU ile kaldırınca kendi kendine realtek audio kuruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı