Steelseries Arctis 3 vs Arctis 5

Swind

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu ikisi arasında kaldım. Sade bir kulaklık seviyorum ama Arctis 5 ışıklı olmasına rağmen ilgimi çekti. Amazon'da daha ucuz olduğu için oradan alacağım. Amazon'da yaklaşık 50₺ bir fark var. 50₺ verip Arctis 5 almalı mıyım yoksa Arctis 3 mü almalıyım ?

Ekleme: Genelde FPS oyunlarında kullanacağım ama her işimi görsün istiyorum.

Videolarını da izledim ama ben de görememiş olabilirim; Arctis 5'in girişi USB, telefona takmak için bir jak girişli kablosu var mı acaba ?

Telefonlar ile uyumlu. Technopat'ın incelemiş olduğu videoda kulaklık hakkında ki soruların çoğunu giderebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu da izlemiştim ama telefona bağlanma yerini kaçırmışım. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

₺50 değil de ₺130 fark var sizce alınır mı

Amazon'dan alırsam yaklaşık 100 TL fark var, Türkiye'den alırsam 130 TL fark oluyor.

Eğer bütçeniz yetiyorsa Arctis 5 alın. Arctis 3-5-7 kullandım. 3 ile 5 arasında hem yazılımsal hem de bağlantı farklılıkları var.

Konuyu tekrar diriltmek gibi olacak ama bu iki kulaklık arasında RGB den başka fark ne var? Arada 250-300 TL fiyat farkı var çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…