Steelseries Arctis 3 vs Arctis 5

Hyper x cloud 2 daha çok övülüyor mikrofon konusunda sanırım ama, arctis 5 mikrofonundan gayet memnunum.

7.1 kullanıcaksan ve Arctis 3'ünkü sana yetmeyeceğini düşünüyorsan al.
Bence mantıklı değil.
Çünkü ben 7.1 kullanmıyorum.

Merhaba konuyu tekrar diriltmiş oluyorum ama şuan kulaklık alacağım ve ne alacağımı hiç bilmiyorum. Kulaklık almamda ki neden fps oyunları oynarken ses kasmak tamamen oyun için alıyorum yani ama bir yandanda görünüş olarak dışarıda falan kullanabileyim istiyorum hyper cloud 2 yi her yerde gördüm baktım çok hoşuma gitmedi steelseries 5 e yöneldim çok güzel bir kulaklık sade dışarıda falanda kullanabilirim o yönden çok hoş ama şuan 5 mi yoksa 3 mü diye kararsız kaldım şuan aralarında 400 tl gibi bir fiyat farkı var bu fiyat farkına değer mi karar veremedim şimdiden teşekkürler

@Lexamirr dışarıda kullanımdan kastın telefonla birlikte ise bence hiçbiri uygun değil görünüş olarak.
Ben kaç senedir Arctis 3 kullanıyorum ve çok seferde Arctis 5 kullandım internet kafelerde. Aradaki fiyat farkına değmez.

Bunların dışında Corsair HS60 bakabilirsin. Rahat bir kulaklıktı. Tabii şu bundan iyidir demiyorum. Takip etmediğimden yetkin değilim pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…