Merhabalar. Arctis 3 320TL ve Arctis 5 450TL. Hangisini tercih etmeliyim? Bu DTS dedikleri olay çok mu etki ediyor? Yani bu fiyat farkına değecek bir özellik mi?
Hatta sağolsun bir arkadaşın konusunda gördüm arctis 5 426TL küsüre düşmüş. Sanırım bu fiyat bandında en iyisi buBende Arctis 5 kullanıyorum, Dts ve ses bakımından Arctis 3’e göre biraz daha üstün ayrıca Arctis 5 yanında oyunun ve sesli sohbetin sesini ayırabileceğin Chatmix ile beraber geliyor. Rgb de ayrı bir güzellik, kesinlikle Arctis 5 almanı öneririm.
Ben de Arctis 5 alacağım fakat o fiyat aralığında bulamadım ürünü. Rica etsem nerden bulduğunuzu benimle de paylaşabilir misiniz?Hatta sağolsun bir arkadaşın konusunda gördüm arctis 5 426TL küsüre düşmüş. Sanırım bu fiyat bandında en iyisi bu
Aynen banada atabilir misiniz?Hatta sağolsun bir arkadaşın konusunda gördüm arctis 5 426TL küsüre düşmüş. Sanırım bu fiyat bandında en iyisi bu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.