Steelseries Arctis 3 vs Arctis 5

xolcaay

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Arctis 3 320TL ve Arctis 5 450TL. Hangisini tercih etmeliyim? Bu DTS dedikleri olay çok mu etki ediyor? Yani bu fiyat farkına değecek bir özellik mi?

Merhabalar. Arctis 3 320TL ve Arctis 5 450TL. Hangisini tercih etmeliyim? Bu DTS dedikleri olay çok mu etki ediyor? Yani bu fiyat farkına değecek bir özellik mi?

Artcis 5 kullanıyorum , bu modelde kullanılan sürücüler üst segment ürünlerde de kullanıldığı için tercih ettim. Arada çok fark yok ve almışken Artcis 5 alın derim.

Bende Arctis 5 kullanıyorum, Dts ve ses bakımından Arctis 3’e göre biraz daha üstün ayrıca Arctis 5 yanında oyunun ve sesli sohbetin sesini ayırabileceğin Chatmix ile beraber geliyor. Rgb de ayrı bir güzellik, kesinlikle Arctis 5 almanı öneririm.

Bende Arctis 5 kullanıyorum, Dts ve ses bakımından Arctis 3’e göre biraz daha üstün ayrıca Arctis 5 yanında oyunun ve sesli sohbetin sesini ayırabileceğin Chatmix ile beraber geliyor. Rgb de ayrı bir güzellik, kesinlikle Arctis 5 almanı öneririm.
Hatta sağolsun bir arkadaşın konusunda gördüm arctis 5 426TL küsüre düşmüş. Sanırım bu fiyat bandında en iyisi bu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı