Steelseries Arctis 3 vs. Cooler Master MPulse Pro

Tugra B

Hectopat
Daha fazla  
Iki kulaklik arasinda kaldim. Master Pulse pro incelemesini izledim Technopat`ta. Ve eksi olarak soyledikleri seyler bana gore eksi degillerdi. Bazilari haric tabii. Mesela o kontrol bana gore cok sik ve guzeldi. Bir tek mikrofon sorun yasatabilir. Arctis 3 ise tasarimi cok guzel ve asiri rahat deniyor. Fakat MPulse USB ile baglaniyor. Internette insanlar USB daha iyi ses verir genelde yazmisalar. Aslinda benim icin mikrofonda o kadar onemli degil. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Iki kulaklik arasinda kaldim. Master Pulse pro incelemesini izledim Technopat`ta. Ve eksi olarak soyledikleri seyler bana gore eksi degillerdi. Bazilari haric tabii. Mesela o kontrol bana gore cok sik ve guzeldi. Bir tek mikrofon sorun yasatabilir. Arctis 3 ise tasarimi cok guzel ve asiri rahat deniyor. Fakat MPulse USB ile baglaniyor. Internette insanlar USB daha iyi ses verir genelde yazmisalar. Aslinda benim icin mikrofonda o kadar onemli degil. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Merhaba, hangi şehirdesiniz?

Mikrofon çok önemli değilse MasterPulse Pro modeli de rahatlıkla tercih edilebilir. Bana sorarsanız bir mağazaya gidip denemeniz ve sizin kafanıza rahat olanı almanız. İkisi de sizi tatmin edecektir bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı