Steelseries Arctis 3 vs Corsair Hs60

Efe Gündoğdu

Hectopat
Arkadaşlar 300-400 TL gibi bir bütçem var. İlk başta Arctis 3 almaktan yanaydım, sonra çoğu kişi 7.1 kullanılmıyor ve ses gelmiyor diye yazmışlar. O yüzden HS 60 daha mantıklı geldi. Sizce hangisini alıyım. Alternatifler önerirsiniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Arctis 3 2018 var 2. El aldım windows sonic yöntemiyle gayet güzel 7.1 kullanılıyor. Arctis 3 oyun için önerimdir hoparlörü kulağa uzak olduğu için basslar yok derecede hissediliyor o yüzden mükemmel değil ama az da olsa idare eder müzik için. Oyun için başka güzel kulaklık yapan yok Steelseries ve Hyperx dışında. (benim düşüncem) ama eğer hs60 kullanan varsa onlar da yazsın ben hs60 kullanmadım.

Sadece oyun içinse Steelseries önerebilirim. Ayrıca bir avantajı da dışarda kullanılabilir bir tasarıma sahip. Ama Arctis 5'te bulunan DTS olmadığı için 7.1 olarak çok bir şey beklememek gerek.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı