MertStnl Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 102 22 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar bu kulaklıklar arasında kaldım. Artık kesin bir karar vermem gerekiyor. Kulaklığı kullandıysanız: -Ses kalitesi (Oyun, müzik ve film olarak ayırırsanız sevinirim) -7.1 kalitesi -Mikrofon kalitesi -Konfor -Terletme vb. belirterek yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Beyaz Kulaklık | ITOPYA Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Beyaz Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011174-EU ITOPYA'da. www.itopya.com SteelSeries Arctis 3 7.1 Surround Siyah 2019 Edition Kablolu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA SteelSeries Arctis 3 7.1 Surround Siyah 2019 Edition Kablolu Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61503 ITOPYA'da. www.itopya.com Fiyatlar da bu şekilde.
Arkadaşlar bu kulaklıklar arasında kaldım. Artık kesin bir karar vermem gerekiyor. Kulaklığı kullandıysanız: -Ses kalitesi (Oyun, müzik ve film olarak ayırırsanız sevinirim) -7.1 kalitesi -Mikrofon kalitesi -Konfor -Terletme vb. belirterek yazarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler. Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Beyaz Kulaklık | ITOPYA Corsair Gaming HS60 7.1 Surround Beyaz Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CA-9011174-EU ITOPYA'da. www.itopya.com SteelSeries Arctis 3 7.1 Surround Siyah 2019 Edition Kablolu Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA SteelSeries Arctis 3 7.1 Surround Siyah 2019 Edition Kablolu Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSH61503 ITOPYA'da. www.itopya.com Fiyatlar da bu şekilde.
koloko Hectopat Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 74 22 Ağustos 2019 #2 Arctis 3'e para vermemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. HS60 bu ikisi arasında gözüm kapalı alacağım kulaklıktır.
Arctis 3'e para vermemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. HS60 bu ikisi arasında gözüm kapalı alacağım kulaklıktır.
MertStnl Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 102 22 Ağustos 2019 #3 koloko dedi: Arctis 3'e para vermemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. HS60 bu ikisi arasında gözüm kapalı alacağım kulaklıktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
koloko dedi: Arctis 3'e para vermemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. HS60 bu ikisi arasında gözüm kapalı alacağım kulaklıktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 22 Ağustos 2019 #4 Corsair HS60 biraz terletiyor ve o yüzden biraz dinlendirmek gerekiyor ama diğer konularda Corsair HS60 daha iyi bir kulaklık.
Corsair HS60 biraz terletiyor ve o yüzden biraz dinlendirmek gerekiyor ama diğer konularda Corsair HS60 daha iyi bir kulaklık.
MertStnl Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 102 22 Ağustos 2019 #5 Sylveon dedi: Corsair HS60 biraz terletiyor ve o yüzden biraz dinlendirmek gerekiyor ama diğer konularda Corsair HS60 daha iyi bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Sylveon dedi: Corsair HS60 biraz terletiyor ve o yüzden biraz dinlendirmek gerekiyor ama diğer konularda Corsair HS60 daha iyi bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler