TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 24 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar SteelSeries Arctis 3 mü önerirsiniz yoksa OMEN by HP 800 mü? SteelSeries Arctis 3 OMEN by HP 800
Arkadaşlar SteelSeries Arctis 3 mü önerirsiniz yoksa OMEN by HP 800 mü? SteelSeries Arctis 3 OMEN by HP 800
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 24 Kasım 2019 #2 Hangi alanda kullanacaksın
K KafKef1903 Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 227 Makaleler 1 24 Kasım 2019 #3 Ses için omen mic için arctis 3 daha iyi
TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 24 Kasım 2019 #4 denizsevim dedi: Hangi alanda kullanacaksın Genişletmek için tıkla... Oyun.
Enes Özdoğru Kilopat Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 201 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #5 seçeneklere bunuda eklesek ne olur sonuç ? KINGSTON HyperX Cloud Gaming Kulaklık Gümüş Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor KINGSTON HyperX Cloud Gaming Kulaklık Gümüş en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! KINGSTON HyperX Cloud Gaming Kulaklık Gümüş incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! urun.gittigidiyor.com
seçeneklere bunuda eklesek ne olur sonuç ? KINGSTON HyperX Cloud Gaming Kulaklık Gümüş Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor KINGSTON HyperX Cloud Gaming Kulaklık Gümüş en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! KINGSTON HyperX Cloud Gaming Kulaklık Gümüş incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! urun.gittigidiyor.com
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 24 Kasım 2019 #6 TommyShelby dedi: Oyun. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem ARCTIS 3 sebebi ise şu; Ses kaliteleri bir birine çok yakın ancak mikrofona gelice gerçekten kötü. Küfür yemek istemiyorsanız ARCTIS 3 ALIN.
TommyShelby dedi: Oyun. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem ARCTIS 3 sebebi ise şu; Ses kaliteleri bir birine çok yakın ancak mikrofona gelice gerçekten kötü. Küfür yemek istemiyorsanız ARCTIS 3 ALIN.
TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 24 Kasım 2019 #7 denizsevim dedi: Tavsiyem ARCTIS 3 sebebi ise şu; Ses kaliteleri bir birine çok yakın ancak mikrofona gelice gerçekten kötü. Küfür yemek istemiyorsanız ARCTIS 3 ALIN. Genişletmek için tıkla... Harici mikrafonum var sadece ses için istiyorum.
denizsevim dedi: Tavsiyem ARCTIS 3 sebebi ise şu; Ses kaliteleri bir birine çok yakın ancak mikrofona gelice gerçekten kötü. Küfür yemek istemiyorsanız ARCTIS 3 ALIN. Genişletmek için tıkla... Harici mikrafonum var sadece ses için istiyorum.
Ivan Allen Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 40 12 Nisan 2020 #8 TommyShelby dedi: Harici mikrofonum var sadece ses için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın konuyu uyandırıyorum, acaba hangi kulaklığı aldınız? Ben de HP omen 800 almayı düşünüyorum da, eğer HP omen aldıysanız memnun musunuz?
TommyShelby dedi: Harici mikrofonum var sadece ses için istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın konuyu uyandırıyorum, acaba hangi kulaklığı aldınız? Ben de HP omen 800 almayı düşünüyorum da, eğer HP omen aldıysanız memnun musunuz?
TommyShelby Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 139 Çözümler 1 14 Nisan 2020 #9 Ivan Allen dedi: Kusura bakmayın konuyu uyandırıyorum, acaba hangi kulaklığı aldınız? Ben de HP omen 800 almayı düşünüyorum da, eğer HP omen aldıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kulaklık alamadım daha yaz indirimlerini bekleyeceğim.
Ivan Allen dedi: Kusura bakmayın konuyu uyandırıyorum, acaba hangi kulaklığı aldınız? Ben de HP omen 800 almayı düşünüyorum da, eğer HP omen aldıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kulaklık alamadım daha yaz indirimlerini bekleyeceğim.