SteelSeries Arctis 3 vs Hyper X Cloud 2

wesbit

Decapat
250 TL fark var aralarındaki fiyat farkı sizce değer mi? Bu kadar fiyat farkı Hyper X daha pahalı. Ama ben Windows 7 kullanıyorum. Ss Arctis 3 7.1 özelliğini kullanabilecek miyim Windows 7'de? Detaylı açıklarsanız iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses detaylarında kullandığınız ses kategorisini seçin uzanımsal ses diye bölüm varsa kullanırsınız yoksa kullanamazsınız bana kalırsa. İndirimleri bekleyip Arctis 5 almanız yönünde 500 liraya kadar düşüyor. Ek olarak düşük bütçede HS60 alınabilir 400 lira civarında. Ama bana kalırsa Cloud 2 ne kadar iyi olsa da biraz eski bir kulaklık. 7.1 önemli olmasaydı Alpha önerirdim.

HS60 nerede 400 TL? Ben HS50'yi bile 400'e anca buluyorum.

Sizce nasıl bir kulaklık? Yorumlarında ses kalitesi kötü falan demişler. Bu ve Arctis 3 arasında kaldım ama gönlüm bundan yana.
3'ten daha iyidir 3 tam olarak 7.1 desteklemiyor, ss alınacaksa 5 alınmalı bana kalırsa, şahsen bir kişi dışında ses kalitesine pek kötü yorum görmedim yabancı incelememeleri genel olarak beğenilmişti bazı oyunlarda ses kalitesi fazla iyi olmadığı belirtilmiş yani oyuna göre değişebiliyor ve eksi olarak hantal denmişti tam olarak neyi kastettiğini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…