SteelSeries Arctis 3 vs HyperX Cloud II

ALC1220 var sanırım. Blackshark v2 x icin yeterli olur.
Yine de yeni konu açıp ALC1220'nin blackshark v2 x'i besleyip beslemeyecegini sorman iyi olur.
Hocam 7.1 nedir hiç bilmiyorum ne işe yarıyor bilmiyorum. Kısaca özet geçer misiniz şuan kulladığım kulaklığım Logitech g332 ve 7.1 yok. 7.1 olunca ne değişiyor ?
Hocam Cloud 2'nin rakibi Arctis 5 diyorlar. Arctis 5'inde fiyatı çok pahalı o zaman Cloud 2 mi almalıyım. Şuan kullandığım kulaklık G332 alalı daha 1 yıl olmadı bozuluverdi. Bir daha böyle bir şey ile karşılaşmamak için doğru düzgün bir kulaklık almak istiyorum piyasayıda bilmediğimden SteelSeries Arctis 3'e yöneldim ama Cloud 2'nin asıl rakibinin Arctis 5 olduğunu bilmediğimden.

Son düzenleme:
Sanal 7.1 aslında pek de işe yaramayan bir özellik, sesleri yazılımla dagıtıyor ve cogu kulaklıkta aslında kötüleştiriyor. Stereo daha iyi. Arctis 5 fiyatına degmez, Cloud2 yıllarca kullanabilirsiniz. Hem pedleri de değişiyor ve Amazon+HyperX garantisi var.
Sesleri yazılımla dagıtıyor yani sağ ön üstten adam geldiğinde sesi sağ sürücünün ön üstüne veriyor (ki çoğu saçma bir şekilde veriyor, karışıklaştırıyor).

Sanal 7.1 aslında pek de işe yaramayan bir özellik, sesleri yazılımla dagıtıyor ve cogu kulaklıkta aslında kötüleştiriyor. Stereo daha iyi. Arctis 5 fiyatına degmez, Cloud2 yıllarca kullanabilirsiniz. Hem pedleri de değişiyor ve Amazon+HyperX garantisi var.
Tamamdır cevaplarınız için teşekkürler. İyi forumlar.

Arctis 5'in altında ürün önermem. Cloud II güzel kulaklıktır fakat Cooler Master MH-650 öneririm. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve beklentimin üzerinde, mikrofon ve ses kalitesi oldukça yüksek bir kulaklık.

Ben kullandım, izolasyonu sünger pedlerin arasındaki deri yapıya ragmen cok kötüydü. Ve çok fena dip ses vardı, sizde yok mu dip ses?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı