beyazkar Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2018 #1 Üç kulaklık arasında kaldım. Oyun, film ve müzik için kullanacağım. 7.1 özelliği kullanmayacağım için önem arz etmemektedir. Görünüşü sade kaliteli 500 TL 'ye kadar kulaklık önerilerinizi rica ederim. Kingston HyperX Revolver Kulaküstü Kulaklık HX-HSCR-BK/EE Fiyatı Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı-Siyah Fiyatı SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2018
Üç kulaklık arasında kaldım. Oyun, film ve müzik için kullanacağım. 7.1 özelliği kullanmayacağım için önem arz etmemektedir. Görünüşü sade kaliteli 500 TL 'ye kadar kulaklık önerilerinizi rica ederim. Kingston HyperX Revolver Kulaküstü Kulaklık HX-HSCR-BK/EE Fiyatı Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı-Siyah Fiyatı SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 Fiyatı
Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #2 Bence HyperX Cloud 2 al. Kullanıyorum ve baya memnunum.
beyazkar Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2018 #3 HyperX Cloud 2 cep telefonu ile beslenmede sorun yaşanır mı? Direnci baya yüksek.
Alp Çiçek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 2.154 Makaleler 3 Çözümler 2 31 Ocak 2018 #4 Arctis 5 alabilirsiniz. Ĺp
burakdudoglu Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Tasarımcı 1 Şubat 2018 #5 Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı-Siyah... kullanmaktayım gayet başarılı alınabilir.
Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı-Siyah... kullanmaktayım gayet başarılı alınabilir.
Srayne Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2018 #6 beyazkar dedi: HyperX Cloud 2 cep telefonu ile beslenmede sorun yaşanır mı? Direnci baya yüksek. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz kullandım cayır cayır çalışıyor.
beyazkar dedi: HyperX Cloud 2 cep telefonu ile beslenmede sorun yaşanır mı? Direnci baya yüksek. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sorun olmaz kullandım cayır cayır çalışıyor.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 1 Şubat 2018 #7 Arctis 5 veya Corsair Void tavsiye ederim.
beyazkar Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #8 Kingston HyperX Revolver Kulaküstü Kulaklık HX-HSCR-BK/EE Fiyatı Modelini aldım gelince yorumlarımı paylaşırım. Fikir veren arkadaşlara teşekkürler
Kingston HyperX Revolver Kulaküstü Kulaklık HX-HSCR-BK/EE Fiyatı Modelini aldım gelince yorumlarımı paylaşırım. Fikir veren arkadaşlara teşekkürler
burakasimoglu Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2018 #9 beyazkar dedi: Kingston HyperX Revolver Kulaküstü Kulaklık HX-HSCR-BK/EE Fiyatı Modelini aldım gelince yorumlarımı paylaşırım. Fikir veren arkadaşlara teşekkürler Genişletmek için tıkla... memnun musunuz
beyazkar dedi: Kingston HyperX Revolver Kulaküstü Kulaklık HX-HSCR-BK/EE Fiyatı Modelini aldım gelince yorumlarımı paylaşırım. Fikir veren arkadaşlara teşekkürler Genişletmek için tıkla... memnun musunuz