Y Yigitcan44 Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 22 9 Aralık 2018 #21 Temha dedi: Arctis 3 kullanıyorum mikrofonu iyi ve kulak bantları uzun saatler kullanımda terletmiyor hava alacak şekilde tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... Sesi az diyorlar doğru mu Temha dedi: Arctis 3 kullanıyorum mikrofonu iyi ve kulak bantları uzun saatler kullanımda terletmiyor hava alacak şekilde tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... sesi az diyorlar doğru mu kardeşim Son düzenleme: 9 Aralık 2018
Temha dedi: Arctis 3 kullanıyorum mikrofonu iyi ve kulak bantları uzun saatler kullanımda terletmiyor hava alacak şekilde tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... Sesi az diyorlar doğru mu Temha dedi: Arctis 3 kullanıyorum mikrofonu iyi ve kulak bantları uzun saatler kullanımda terletmiyor hava alacak şekilde tasarlanmış. Genişletmek için tıkla... sesi az diyorlar doğru mu kardeşim
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2018 #22 Yigitcan44 dedi: Sesi az diyorlar doğru mu sesi az diyorlar doğru mu kardeşim Genişletmek için tıkla... Solda ses azaltıp artırmak için ayar var ben onu sona getirdiğimde kulaklık masanın üstündeyken sesi geliyor.
Yigitcan44 dedi: Sesi az diyorlar doğru mu sesi az diyorlar doğru mu kardeşim Genişletmek için tıkla... Solda ses azaltıp artırmak için ayar var ben onu sona getirdiğimde kulaklık masanın üstündeyken sesi geliyor.
Y Yigitcan44 Decapat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 22 9 Aralık 2018 #23 Temha dedi: Solda ses azaltıp artırmak için ayar var ben onu sona getirdiğimde kulaklık masanın üstündeyken sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Cloud silver aldım artık umarım bir problem olmaz ss3ün çok şikayeti vardı vazgeçtim o yüzden
Temha dedi: Solda ses azaltıp artırmak için ayar var ben onu sona getirdiğimde kulaklık masanın üstündeyken sesi geliyor. Genişletmek için tıkla... Cloud silver aldım artık umarım bir problem olmaz ss3ün çok şikayeti vardı vazgeçtim o yüzden
Temha Megapat Katılım 28 Eylül 2015 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2018 #24 Yigitcan44 dedi: Cloud silver aldım artık umarım bir problem olmaz ss3ün çok şikayeti vardı vazgeçtim o yüzden Genişletmek için tıkla... Benimki 2019 versiyonuydu belki o yüzden sorun yaşamamış olabilirim. Hayırlı olsun.
Yigitcan44 dedi: Cloud silver aldım artık umarım bir problem olmaz ss3ün çok şikayeti vardı vazgeçtim o yüzden Genişletmek için tıkla... Benimki 2019 versiyonuydu belki o yüzden sorun yaşamamış olabilirim. Hayırlı olsun.