SteelSeries Arctis 3 vs Nova 3

İm_Kerme

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, kulaklık almayı düşünüyorum. Konfor ve rahatlık açısından SteelSeries'i iyi gördüm. Model ve görüntü olarak da çok güzel. Fakat iki seçenek arasında kaldım. Arctis 3 ve Nova 3 arasında, Nova 3 2 bin TL Trendyol'da, Arctis 3 de Teknosa'da 2 bin TL. Sizce hangisi alınabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Nova serisi Arctis serisinin yenilenmiş ve gelişmiş versiyonu sayılır. Yani Nova 3'ü Arctis 3'ün daha yeni, gelişmiş ve daha iyi versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Ha bana kalırsa kulaklıkta 3000- 4000TL bayılmayacağınız sürece Steelseries tercih etmeyin. Yayıncı dostu olan Steelseries yerine oyuncu dostu olan HyperX veya Razer gibi markalar bu bütçelerde çok çok daha iyi oluyorlar. Steelseries bu bütçede sadece görüntü ve konfor sunabiliyor. Gerçi konfor sunmak için kolay kırılabilen bir tasarım tercih ediyorlar. Bu yüzden Reddit'te Steelseries başlığı hep çabuk kırılan Steelseries kulaklıklarda dolu.

Peki ne almamı önerirsiniz

Nova serisi Arctis serisinin yenilenmiş ve gelişmiş versiyonu sayılır. Yani Nova 3'ü Arctis 3'ün daha yeni, gelişmiş ve daha iyi versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Ha bana kalırsa kulaklıkta 3000- 4000TL bayılmayacağınız sürece SteelSeries tercih etmeyin. Yayıncı dostu olan SteelSeries yerine oyuncu dostu olan HyperX veya Razer gibi markalar bu bütçelerde çok çok daha iyi oluyorlar. SteelSeries bu bütçede sadece görüntü ve konfor sunabiliyor. Gerçi konfor sunmak için kolay kırılabilen bir tasarım tercih ediyorlar. Bu yüzden Reddit'te SteelSeries başlığı hep çabuk kırılan SteelSeries kulaklıklarda

Peki ne almamı önerirsiniz?

Bir de @550519 hocam iyi öneri yapabilir. Aceleniz yoksa onun da yanıt vermesini bekleyin.

Bir de @550519 hocam iyi öneri yapabilir. Aceleniz yoksa onun da yanıt vermesini bekleyin.

Peki tamam teşekkür ederim BlackShark modeli olabilir ama HyperX Cloud 2 kulağıma çok baskı yapıyor yine de önerdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı