Satıldı Steelseries Arctis 3

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
24
Yer
İstanbul
Şubat ayında alınmıştır. Yaklaşık 4 ay kullandım. Fazla oyun oynamadığım için gereksiz geliyor, ihtiyaç fazlası olduğu için satacağım. Ürün temizdir, herhangi bir teknik ve kozmetik sorunu yoktur.

• 2 yıl garantisi devam etmektedir.
  • Hepsiburada üzerinden alınmıştır.
  • İsteyene GeT açabilirim fakat Havale/EFT tercihimdir.
  • Kutu içeriği tam bir şekilde teslim edeceğim.
  • İstanbul içi kargoyu karşılayabilirim. İstanbul dışı kargo alıcınındır. GeT ile satarsam da komisyon alıcıya aittir.

Fiyat olarak fazla kullanmadığım için ve garantisi devam ettiği için 250 TL düşünüyorum. Fiyatta yine de yardımcı olurum bir miktar. Bana buradan veya shy.shyv@yandex.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

uu.jpg

Kullanmadığından dolayı sattığınızı söylemişsiniz takas kabul etmezsiniz büyük bir ihtimalle fakat ben yine de şansımı denemek için yazıyorum. Elimde Logitech G430 var 1 ayı biraz geçti alalı. Takas düşünür müsünüz?

Eğer elimdeki kulaklığı satabilirsem sizden Arctis 3'ü almayı düşünüyorum, umarım bir an önce satıp alabilirim. :kıkırda:

Satilik hala. Mail atan arkadaslarin geri donuslerini bekliyorum. Bir ses yok simdilik, mail atabilirsiniz. Fazla online olamiyorum burada. Mail ile daha detayli konusabiliriz.

------------

Ürün satılmıştır. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı