Steelseries Arctis 3'ü Type-C ile Kullanma

Merhaba arkadaşlar, 2 ay sonra seyahate çıkacağım, yanımda kulaklığı da götürmek istiyorum fakat şöyle bir sıkıntı mevcut; Arctis 3'ü telefona bağlamak için 3.5mm çevirici kullanmak zorundayız fakat benim telefonda 3.5mm giriş yerine Type-C girişi mevcut. Telefonun kutusundan 3.5mm'den Type-C'ye çevirici de çıktı fakat bu kulaklığı kullanabilmek için öncelikle 3.5mm'e çevirip sonrasında Type-C çevirici takmak lazım.
Takınca çok saçma bir görüntü meydana geliyor (çeviriciler L şeklinde) hal böyle olunca da telefonun giriş kısmında kare bir görüntü (evet çok kötü ) meydana geliyor. Bunun önüne geçmek için 8pin to Type-C çeviricisi almam lazım, Steelseries sitesine baktım böyle bir çevirici mevcut değil.
İnternette de araştırma yaptım pek sonuca ulaşamadım. Bildiğiniz veya kullandığınız çevirici mevcut mu? Yardım edebilir misiniz? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı