SteelSeries Arctis 5 2019 Edition 7.1 Ayarları

ihategoo

Decapat
Daha fazla  
Kulaklığın SteelSeries Engine 3 yazılımını indirdim ve 7.1 Game/Performance ayarlarını yaptım. Oyun içerisinde ses kasamıyorum, Stereo ile aynı sanki. Ekstra bir güncelleme, yazılım veya başka bir ayar yapmam gerekiyor mu?

400746

Kulaklığın SteelSeries Engine 3 yazılımını indirdim ve 7.1 Game/Performance ayarlarını yaptım. Oyun içerisinde ses kasamıyorum, Stereo ile aynı sanki. Ekstra bir güncelleme, yazılım veya başka bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Eki Görüntüle 400746
Stereo ile arasında fark var ancak anlamanız biraz zor olabilir. Ben Corsair Void'de anlık olarak açıp kapatarak anlamıştım farkı. Onun dışında ses kasma açısından şahsi olarak Stereo tercih ediyorum, kat kat iyi ses kasıldığını düşünüyorum.

Stereo ile arasında fark var ancak anlamanız biraz zor olabilir. Ben Corsair Void'de anlık olarak açıp kapatarak anlamıştım farkı. Onun dışında ses kasma açısından şahsi olarak Stereo tercih ediyorum, kat kat iyi ses kasıldığını düşünüyorum.
Bu kadar para bayıldık, 7.1 Kullanmak isterdim açıkcası.

Aynı sorun bende de var. sağ ve sol taraftan aynı ses aynı şiddette geliyor yani adamın ne taraftan geldiğini anlayamıyorsun. Ama telefona takıp 3d video dinlediğinde sesler 7.1 olarak geliyor pc olmuyor. İnternette de çözümü bulamadım. :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı