SteelSeries Arctis 5 2019 Edition alınır mı?

Xeen0

Picopat
Konunun başlığından belli zaten, kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımda vardı memnundu. Bence alınır.

Konunun başlığından belli zaten, kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Ben yeni aldım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum rahatlık konusunda efsane, sesi usb ile bağlayıp ayar yapıldığında gerçekten çok iyi. Eğer benim gibi uygun fiyata bulabilirseniz almanızı tavsiye ederim eğer sormak istediğiniz bir şey varsa da sorabilirsiniz cevaplayabilirim.

Aldım kargo yarın getireceğini söyledi Birde nerden satın aldınız ?

Yaklaşık 10 aydır kullanmaktayım. Teknosa mağazasından satın almıştım. Ses, konfor, malzeme kalitesi olarak şahane bir ürün. Kullandığım süre boyunca beni hiç üzmedi. Kulaklık oldukça hafif ve pedleri deri olmadığı için ağrı, terleme vs. yapmıyor. SS Engine 3 yazılımı üzerinden dilediğiniz ayarları yapabiliyorsunuz ( 7.1 açma kapatma, sinema - oyun - stüdyo gibi hazır modlar arasında geçiş, ekolayzer ve bass ayarları, mikrofon ayarları, RGB ışıklandırması vs. ). Ses şiddeti yeterli düzeyde, çoğu zaman 60'ın üzerine bile çıkmıyorum. Mikrofonu çok temiz ses veriyor. Dip ses veya kulaklığın bir tarafından az ses gelmesi gibi sorunlar yok. Kulaklığın üzerinde mute butonu, bir adet farklı kulaklık takabilmek için jak girişi ve ses tekerleği mevcut. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışalım.

Son düzenleme:

Gerek yok sağ olun.

HepsiJet ile geldi 1 iş gününde geldi 2 de hafta sonu vardı.
Yani cumartesi pazar + 1 iş günü.

Yok dostum zaten 22'sinde sipariş etmiştim dün iade etmeyi bile düşündüm fakat 2 gün iş gününde geliyormuş para özel sebeblerden dolayı istemeden kullanıyorum. Bayram harçlıklarımla almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…