ChaosMystery Kilopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Merhaba, az önce kulaklığımın sağ tarafındaki pedinin yırtıldığını fark ettim ve orijinal almaya özen göstereceğim. Eğer orijinal yoksa da sizin kullandığınız sağlam ve rahat ped önerilerinizi bekliyorum. Amazon.com.tr bu ürün sizce nasıldır? Dosya Ekleri IMG_2339.jpg 97 KB · Görüntüleme: 65 IMG_2341.jpg 93,8 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba, az önce kulaklığımın sağ tarafındaki pedinin yırtıldığını fark ettim ve orijinal almaya özen göstereceğim. Eğer orijinal yoksa da sizin kullandığınız sağlam ve rahat ped önerilerinizi bekliyorum. Amazon.com.tr bu ürün sizce nasıldır?
mert_kebabci Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 Ben Arctis 3 kullanıyorum N11 Den bunu aldım memnunum herhangi bir sorunum olmadı. Aynı pedi arkadaşımada aldırdım o da memnun. Başta biraz sert geldi 1 gün sonra alıştım direkt.
Ben Arctis 3 kullanıyorum N11 Den bunu aldım memnunum herhangi bir sorunum olmadı. Aynı pedi arkadaşımada aldırdım o da memnun. Başta biraz sert geldi 1 gün sonra alıştım direkt.