SteelSeries Arctis 5 2019 vs Cooler Master MH751

MH751 kulaklığımızdan çok memnun ver her yerde tavsiye ediyorlar. Öneririz.
Alanların yorumuna ulaşamadım, alanlardan yazan görmedim. Beklemedeyim.
Bu bütçede Cooler Master MH751 alınabilecek en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum şu an.
Black Friday de duruma göre hareket edeceğim. Çoğu modelin fiyatı ya düşmedi yada az düştü. HS50 ve HS60 ın fiyatı iyiydi. Almakta da kararsız kalmıştım.

Ben mh751 siparişi verdim gelince yazarım ama benim görüşlerime ne kadar güvenilir bilemem bundan önce g230 kullandım bide kısa bi süre gsp300 kullandım yani çok bilgili değilim bu konuda

Ben mh751 siparişi verdim gelince yazarım ama benim görüşlerime ne kadar güvenilir bilemem bundan önce g230 kullandım bide kısa bi süre gsp300 kullandım yani çok bilgili değilim bu konuda
Sorun değl hocam. Hangimiz çok uzmanız ki herhangi şeyde. N11 den mi aldınız MH751? Alan kişiye rastlamamıştım, denk gelmem iyi oldu. Görüşlerinizi bekliyor olacağım.
Gsp300'ü neden bıraktınız? Fiyat olarak iyi kulaklık sanırım o da.

Tamamdır gelince deneyip yazarım.N11 den aldım bayadır bakıyordum kulaklık gsp300 almıştım kafama uymadı iade ettim 3-4 aydır kulak içi kulaklık ile oynuyordum baktım 11.11 de indirime girmedi 60 tl kupon vardı yeter artık diyip aldım

Aynen indirime girmedi. Kulaklıklarda iadede sorun olmuyor mu paketi açınca, bilgim yokta. Black Friday de duruma göre hareket edeceğim. Arctis 5 de iyi gibi ama MH751, 752 yi de duruma göre bakacağım. Doğru dürüst incelemesi yok Cooler Master'ın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…