SteelSeries Arctis 5 7.1 boğuk ses sorunu

Bende Arctis 5 kullanıyorum. Yorumundaki gibi bende de aynı şekilde. Sorun mu yoksa olması gereken bu mu bilemedim şimdi?

Şurdaki ayarlarla oyna bakalım. Sanki düzeliyor gibi. Yada Equalizer ayarlarıyla oynayıp kendine özel bir ayar yapmayı dene

Sorunun çözümünü bulan var mı?
Az önce yeniden kontrol ettim yine "SteelSeries Arctis 5 Game" yazıyor ama ses normal.

Hocam bu sorunu halledebildiniz mi?

Sorunun çözümünü bulan var mı?

Hocam bu sorunu halledebildiniz mi?

Bende otomatik olarak 1 süre sonra düzeldi. Fakat o üründe başka bir sorun olduğu için yeni bir ürünle değiştirdim. Bunda da aynı durum var. Bir süre sonra düzelir diye umuyorum. Yani tamamen kendiliğinden olan bir şey bende.

Kulaklığın ses kalitesi, mikrofon kalitesi, basları ve tizleri mükemmel fakat arkadaşında dediği gibi CS GO'da bende ses kasamıyorum boğuk veriyor sesi ve ayak seslerinin nereden geldiğini anlayamıyorum. Daha önce Logitech G430 kullanıyordum ve 7.1'i çok iyiydi ve rahat ses kasabiliyordum.
Not: Logitech G430'da CS GO'da 5.1 seçeneği çıkıyordu fakat arctis 5'de bu seçenek çıkmıyor!

Hocam yaptığınız yüklediğiniz herhangi bir şey düzeltmiş olabilir hocam. Aklınıza bir şey gelmiyor mu? Bu 7.1 sorunu çok rahatsız ediyor beni. Arada DTS aktif ediyorum acaba düzelmiş mi diye bi ümit ama daha düzelmedi

@119076 Biraz geç oldu ama cevaplamam yine de sonucu söyleyeyim evet düşündüğüm gibi çıktı 7.1 ses kartı takınca çok memnun kaldım 3.5 mm jack girişlerini onboard yetersiz kalıyor kulaklığı yeterince besleyemiyor o yüzden güzel kaliteli ses almak için güzel bir ses kartı şart3.5 jack girişli kulaklıklar için ama usb girişli kulaklıklar için böyle bir sıkıntı usb den ayrı güç aldıgı için bu tarz problemleri olmuyor yani o yüzden 3.5 jack girişli kulaklık alacaksanız iyi kaliteli bir ses kartı da almalısınız diyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…