SteelSeries Arctis 5 "Additional software for this device is required" sorunu

Sosene

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir hata alıyorum "Additional software for this device is required. Click here to install" a tıkladığım zaman. DTS 7.1'i kullanamıyorum bu yüzden.

ss.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirmede sorun var gibi. Cihazın internet bağlantısında sorun olmadığından emin olun.
İnternet bağlantısında sıkıntı yok ondan eminim. Kulaklığın usb bağlantısını kasadan çıkarıp, bilgisayara reset atınca DTS 7.1'i açabiliyordum. Daha sonra kasaya taktım ve denediğimde gene gitmişti ve güncelleme istiyordu. Sildim yükledim işe yaramadı.
Steelseries Engine programının 3.12 değil de 3.11.10 sürümünü yükleyerek çözdüm problemi.

Son düzenleme:
İnternet bağlantısında sıkıntı yok ondan eminim. Kulaklığın usb bağlantısını kasadan çıkarıp, bilgisayara reset atınca DTS 7.1'i açabiliyordum. Daha sonra kasaya taktım ve denediğimde gene gitmişti ve güncelleme istiyordu. Sildim yükledim işe yaramadı.
Steelseries Engine programının 3.12 değil de 3.11.10 sürümünü yükleyerek çözdüm problemi.
dostum aynı hata bende de var nasıl çözeceğim bir el atabilirsen çok iyi olur daha bugün aldım kulaklığı 2 saaat oluyor çok üzgünüm yani içime dert oldu
dediğiniz gibi 3.11.10 u indirdim ve güncelledim lakin uygulama güncelleme istedikten sonra tekrar dts 7.1 için güncelleme gerekti ve aynı hatayı yine aldım yani 3.11.10 dts 7.1 işe yaramadı sesim hala mikrofondan kısık geliyordu

Son düzenleme:
dostum aynı hata bende de var nasıl çözeceğim bir el atabilirsen çok iyi olur daha bugün aldım kulaklığı 2 saaat oluyor çok üzgünüm yani içime dert oldu
dediğiniz gibi 3.11.10 u indirdim ve güncelledim lakin uygulama güncelleme istedikten sonra tekrar dts 7.1 için güncelleme gerekti ve aynı hatayı yine aldım yani 3.11.10 dts 7.1 işe yaramadı sesim hala mikrofondan kısık geliyordu
konuşabileceğimiz bir yer var mı seninle ? discord gibi...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı