İnternet bağlantısında sıkıntı yok ondan eminim. Kulaklığın usb bağlantısını kasadan çıkarıp, bilgisayara reset atınca DTS 7.1'i açabiliyordum. Daha sonra kasaya taktım ve denediğimde gene gitmişti ve güncelleme istiyordu. Sildim yükledim işe yaramadı.İndirmede sorun var gibi. Cihazın internet bağlantısında sorun olmadığından emin olun.
dostum aynı hata bende de var nasıl çözeceğim bir el atabilirsen çok iyi olur daha bugün aldım kulaklığı 2 saaat oluyor çok üzgünüm yani içime dert olduİnternet bağlantısında sıkıntı yok ondan eminim. Kulaklığın usb bağlantısını kasadan çıkarıp, bilgisayara reset atınca DTS 7.1'i açabiliyordum. Daha sonra kasaya taktım ve denediğimde gene gitmişti ve güncelleme istiyordu. Sildim yükledim işe yaramadı.
Steelseries Engine programının 3.12 değil de 3.11.10 sürümünü yükleyerek çözdüm problemi.
konuşabileceğimiz bir yer var mı seninle ? discord gibi...dostum aynı hata bende de var nasıl çözeceğim bir el atabilirsen çok iyi olur daha bugün aldım kulaklığı 2 saaat oluyor çok üzgünüm yani içime dert oldu
dediğiniz gibi 3.11.10 u indirdim ve güncelledim lakin uygulama güncelleme istedikten sonra tekrar dts 7.1 için güncelleme gerekti ve aynı hatayı yine aldım yani 3.11.10 dts 7.1 işe yaramadı sesim hala mikrofondan kısık geliyordu
kusura bakma geç cevap verdim yeni farkettim evet var discordkonuşabileceğimiz bir yer var mı seninle ? discord gibi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.