SteelSeries Arctis 5 alınır mı?

Alcyoneum

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2.el SteelSeries Arctis 5 buldum 2000 TL sizce alınır mı? Şu anki kulaklığım Havit Fuxi H3 bundan ne kadar iyidir fark hisseder miyim oyunlarda (tarkov, hunt vs)?

Fark var mı bilmiyorum ama RGB versiyonunu kullanmıştım mikrofon ve ses kalitesi çok iyiydi. Ayrıca görüntü olarak da çok kaliteli ve şık duruyor. Baktığınızda RGB ışık var mı?

Fark var mı bilmiyorum ama RGB versiyonunu kullanmıştım mikrofon ve ses kalitesi çok iyiydi. Ayrıca görüntü olarak da çok kaliteli ve şık duruyor. Baktığınızda RGB ışık var mı?
Evet var kulaklık kenarlarında

Arkadaşlar 2.el SteelSeries Arctis 5 buldum 2000 TL sizce alınır mı? Şu anki kulaklığım Havit Fuxi H3 bundan ne kadar iyidir fark hisseder miyim oyunlarda (tarkov, hunt vs)?
Garantisi vs. var mı?

Garantisi yok yaklaşık 1.5 sene kullanilmiş fakat gayet temiz duruyor
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition'u yaklaşık 4 sene kullandım, hiçbir sorun yaşamadım. Genel olarak memnundum. Eğer çok üst düzey beklentileriniz yoksa alınabilir hocam.

4 Sene sonra bozuldu mu hocam

Hayır bozulmadı. Tamamen kendi isteğim doğrultusunda satıp HyperX Cloud III satın aldım. O zamanlar hissettiğim tek eksik dışarıdaki sesleri kesme konusunda yetersiz olmasıydı. Pedlerinin kumaş olmasından dolayı gürültü engelleme konusunda iyi değil maalesef.

Şu
Aslında şu anki kulakligimdan(havit fuxi h3) memnunum bana yetiyor fakat 2000 tl verip şu anki kulakligimi kenarda yedek tutmaya değer mi sizce ? Siz olsanız nasıl yapardınız ? Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…