E eray2001dogan Hectopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2020 #1 SteelSeries Arctis 5 almayı düşünüyorum. Competitive oyunlar oynuyorum. Counter-Strike global offensive Valorant PUBG gibi. Bu kulaklık uygun mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2020
SteelSeries Arctis 5 almayı düşünüyorum. Competitive oyunlar oynuyorum. Counter-Strike global offensive Valorant PUBG gibi. Bu kulaklık uygun mudur?
G gokberkgurkan Centipat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2021 #2 eray2001dogan dedi: SteelSeries Arctis 5 almayı düşünüyorum.competitive oyunlar oynuyorum. Counter-Strike global offensive Valorant PUBG gibi. Bu kulaklık uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Aldın mı bende aynı CS:GO Valorant ve PUBG oynuyorum aldıysan güzel mi alınır mı Arctis 1 3 5 arasında kaldım
eray2001dogan dedi: SteelSeries Arctis 5 almayı düşünüyorum.competitive oyunlar oynuyorum. Counter-Strike global offensive Valorant PUBG gibi. Bu kulaklık uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Aldın mı bende aynı CS:GO Valorant ve PUBG oynuyorum aldıysan güzel mi alınır mı Arctis 1 3 5 arasında kaldım