C Cygnus Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 130 20 Eylül 2025 #1 Selamlar herkese, 2019'da aldığın SteelSeries Arctis 5'in bir pedi sonunda kulaktan ayrıldı. Aslında iyi de dayandı. Şimdi bana kaliteli bir ped lazım arkadaşlar. Bir öneride bulunabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025
Selamlar herkese, 2019'da aldığın SteelSeries Arctis 5'in bir pedi sonunda kulaktan ayrıldı. Aslında iyi de dayandı. Şimdi bana kaliteli bir ped lazım arkadaşlar. Bir öneride bulunabilir misiniz?
Lyc Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 3.241 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #2 Cygnus dedi: Selamlar herkese, 2019'da aldığın SteelSeries Arctis 5'in bir pedi sonunda kulaktan ayrıldı. Aslında iyi de dayandı. Şimdi bana kaliteli bir ped lazım arkadaşlar. Bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Enegg Arctis5 yedek kulak yastığı, SteelSeries Arctis 1, 3, 5, 7 Pro için, kablosuz oyun kulaklığı, yumuşak hafızalı köpük, kulak yastığı, kulak koruyucu, kumaş kulak yastığı, onarım parçası : Amazon.com.tr: Elektronik geçtiğimiz ay bundan aldım memnunum.
Cygnus dedi: Selamlar herkese, 2019'da aldığın SteelSeries Arctis 5'in bir pedi sonunda kulaktan ayrıldı. Aslında iyi de dayandı. Şimdi bana kaliteli bir ped lazım arkadaşlar. Bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Enegg Arctis5 yedek kulak yastığı, SteelSeries Arctis 1, 3, 5, 7 Pro için, kablosuz oyun kulaklığı, yumuşak hafızalı köpük, kulak yastığı, kulak koruyucu, kumaş kulak yastığı, onarım parçası : Amazon.com.tr: Elektronik geçtiğimiz ay bundan aldım memnunum.
GamerZ754 Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 660 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2025 #3 Cygnus dedi: Selamlar herkese, 2019'da aldığın SteelSeries Arctis 5'in bir pedi sonunda kulaktan ayrıldı. Aslında iyi de dayandı. Şimdi bana kaliteli bir ped lazım arkadaşlar. Bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben Arctis 3 için buradan aldım memnunum hocam steelseries arctis 3 5 7 9x pro uyumlu süngeri kulaklık pedi kulaklık yastığı arctis 3 kulaklık süngeri arctis 5 kulaklı
Cygnus dedi: Selamlar herkese, 2019'da aldığın SteelSeries Arctis 5'in bir pedi sonunda kulaktan ayrıldı. Aslında iyi de dayandı. Şimdi bana kaliteli bir ped lazım arkadaşlar. Bir öneride bulunabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben Arctis 3 için buradan aldım memnunum hocam steelseries arctis 3 5 7 9x pro uyumlu süngeri kulaklık pedi kulaklık yastığı arctis 3 kulaklık süngeri arctis 5 kulaklı