8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 23 Mayıs 2025 #1 Çok baktım, dolaştım, hep yan sanayi ürünler dolu. Bu ürünün orijinali var mı? Varsa atabilir misiniz?
Çok baktım, dolaştım, hep yan sanayi ürünler dolu. Bu ürünün orijinali var mı? Varsa atabilir misiniz?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Mayıs 2025 #2 Bende var. Ses açma kısmalı kablodan bahsediyorsan.
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 23 Mayıs 2025 #3 Stack dedi: Bende var. Ses açma kısmalı kablodan bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ondan kablo ucunda duruyor 2-3 gündür oyun oynamıyorum biraz kurcalasam kopacak kablosu.
Stack dedi: Bende var. Ses açma kısmalı kablodan bahsediyorsan. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ondan kablo ucunda duruyor 2-3 gündür oyun oynamıyorum biraz kurcalasam kopacak kablosu.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Mayıs 2025 #4 823876 dedi: Evet hocam ondan kablo ucunda duruyor 2-3 gündür oyun oynamıyorum biraz kurcalasam kopacak kablosu. Genişletmek için tıkla... Hem o hem 2 tane daha kablosu var kulaklığın bende. Instagram'ını at istersen ulaşayım sana.
823876 dedi: Evet hocam ondan kablo ucunda duruyor 2-3 gündür oyun oynamıyorum biraz kurcalasam kopacak kablosu. Genişletmek için tıkla... Hem o hem 2 tane daha kablosu var kulaklığın bende. Instagram'ını at istersen ulaşayım sana.
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 23 Mayıs 2025 #5 Stack dedi: Hem o hem 2 tane daha kablosu var kulaklığın bende. Instagram'ını at istersen ulaşayım sana. Genişletmek için tıkla... Instagram şu an dondurdum hocam çok vaktimi alıyor. Yarın Discord falan iletsem olur mu?
Stack dedi: Hem o hem 2 tane daha kablosu var kulaklığın bende. Instagram'ını at istersen ulaşayım sana. Genişletmek için tıkla... Instagram şu an dondurdum hocam çok vaktimi alıyor. Yarın Discord falan iletsem olur mu?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Mayıs 2025 #6 823876 dedi: Instagram şu an dondurdum hocam çok vaktimi alıyor. Yarın Discord falan iletsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur dostum yazarsın. 823876 dedi: Instagram şu an dondurdum hocam çok vaktimi alıyor. Yarın Discord falan iletsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yazmamışsın bir şey ama sorayım dedim. Son düzenleme: 24 Mayıs 2025
823876 dedi: Instagram şu an dondurdum hocam çok vaktimi alıyor. Yarın Discord falan iletsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur dostum yazarsın. 823876 dedi: Instagram şu an dondurdum hocam çok vaktimi alıyor. Yarın Discord falan iletsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yazmamışsın bir şey ama sorayım dedim.
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 25 Mayıs 2025 #7 Stack dedi: Olur dostum yazarsın. Hocam yazmamışsın bir şey ama sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam yazacaktım sabah normalde belki bulurum diye birkaç dükkana gittim. Buldum bir kablo çalışıyor gayet iyi gene de teşekkür ederim hocam bulamasaydım alacaktım. İyi akşamlar.
Stack dedi: Olur dostum yazarsın. Hocam yazmamışsın bir şey ama sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam yazacaktım sabah normalde belki bulurum diye birkaç dükkana gittim. Buldum bir kablo çalışıyor gayet iyi gene de teşekkür ederim hocam bulamasaydım alacaktım. İyi akşamlar.