SteelSeries Arctis 5 jak ile kullanım

!BaDBoY!

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.

SteelSeries Arctis 5 kullanıcısıyım, Chatmix tuşunu kullanmak istemiyorum. Bu aparatı aradan çıkartınca USB ile PC'ye bağlayamıyorum ve bu yüzden jak girişi ile kullanmak istiyorum. Direkt USB ile kullanmam için bildiğiniz bir aparat varsa öğrenebilirim.

Sormak istediğim sorular var, yardımcı olursanız sevinirim.

Jak girişi ile PC'ye bağladığımda kulaklığın performansında bir kayıp olur mu? Oyunlarda etkiler mi ve 7.1 önce USB ile aktif etsem daha sonra jak girişi ile kullansam 7.1 ses aktif olur mu?

MSI laptop kullanıcısıyım, ses konusunda Dynaudio imzası var.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

Chatmix tuşunun ne zararı var? Bende Artics 5 almak isityorum siyahı hiçbir yerde yok sizdeki beyazı mı acaba?

Chatmix tuşunun ne zararı var? Bende Artics 5 almak isityorum siyahı hiçbir yerde yok sizdeki beyazı mı acaba?

Yok siyah ben ılk çıktığı zaman almıştım.

Masaüstü kullansaydım bir zararı yok aslında ama ben laptop kullandığım için kablosu aşırı uzun ve en ufak bir temasta chatmix tuşu oynuyor ses kısılıyor o yüzden bu aparatı kullanmak istemiyorum

Dostum 7.1 kullanman için her türlü oyuncu kulaklığında USB bağlantısı gerekiyor. Ayrıca 10 aydır Arctis 5 2019 edition kullanıyorum. Chatmix hayatım da kullandığım en rahat özelliklerden biri. Kullanmanı tavsiye ederim.
Hocam ben 1 hafta sonra falan 550 TL den satacağım. İkinci el olarak düşünmek isterseniz üstünde bir çizik bile yok. Garantisi devam ediyor. Kutusu yine aynı şekilde temiz duruyor.

Ben ilk çıktığı zaman aldım Arctis 5'i Chatmix çok güzel bir özellik ama masaüstü kullanmıyorum artık laptop kullandığım için kablosu çok uzun geliyor yatarak filan müzik dinlediğimde Chatmixe uygulanan en ufak bir temasta ses kısılması oluyor bu yüzden kullanmak istemiyorum keşke o aparat olmadan da direk usb ile pc bağlayabilseydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…