Atakan2 Decapat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Merhaba tavşanım kulaklığımın kablosunu kemirdi ve kullanılamaz oldu yeni kablo arayışı içindeyim orijinal kablo nereden alırım bilen birileri yazarsa sevinirim.
Merhaba tavşanım kulaklığımın kablosunu kemirdi ve kullanılamaz oldu yeni kablo arayışı içindeyim orijinal kablo nereden alırım bilen birileri yazarsa sevinirim.
Riquel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 461 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Amazon.com da bulunması gerek.
Atakan2 Decapat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 Valentinaa dedi: Amazon.com da bulunması gerek. Genişletmek için tıkla... Evet birkaç tane gördüm ama orijinalliğinden emin olamadım.
Valentinaa dedi: Amazon.com da bulunması gerek. Genişletmek için tıkla... Evet birkaç tane gördüm ama orijinalliğinden emin olamadım.
Riquel Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 461 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #4 Atakan2 dedi: Evet birkaç tane gördüm ama orijinalliğinden emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Satıcısına bak SteelSeries veya Amazon ise orjinaldir. Amazonun orjinal olmayan ürün satma orani çok çok düşük.
Atakan2 dedi: Evet birkaç tane gördüm ama orijinalliğinden emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Satıcısına bak SteelSeries veya Amazon ise orjinaldir. Amazonun orjinal olmayan ürün satma orani çok çok düşük.
Atakan2 Decapat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 Valentinaa dedi: Satıcısına bak SteelSeries veya Amazon ise orijinaldir. Amazon'un orijinal olmayan ürün satma orani çok çok düşük. Genişletmek için tıkla... Maalesef orijinal değil.
Valentinaa dedi: Satıcısına bak SteelSeries veya Amazon ise orijinaldir. Amazon'un orijinal olmayan ürün satma orani çok çok düşük. Genişletmek için tıkla... Maalesef orijinal değil.