CxS Hectopat Katılım 13 Kasım 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar, kulaklık süngerimin içi tozlanmış, süngeri çıkartırsam bir şey olur diye korkuyorum. Çıkarıp yıkarsam bir sıkıntı olur mu veya çıkarmadan temizleyebilir miyim?
Arkadaşlar, kulaklık süngerimin içi tozlanmış, süngeri çıkartırsam bir şey olur diye korkuyorum. Çıkarıp yıkarsam bir sıkıntı olur mu veya çıkarmadan temizleyebilir miyim?
XienoN Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 8 Ocak 2019 #2 Süngeri yıkamanı tavsiye etmem.
CxS Hectopat Katılım 13 Kasım 2017 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2019 #3 XienoN dedi: Süngeri yıkamanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Peki tozları nasıl temizleyebilirim?
XienoN dedi: Süngeri yıkamanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Peki tozları nasıl temizleyebilirim?
R Ryzenmagduru Decapat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 95 29 Ocak 2019 #4 XienoN dedi: Süngeri yıkamanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ben artctis 3 kulaklik sungerini her ay sıvı detarjan ile yıkıyorum zararını gormedim
XienoN dedi: Süngeri yıkamanı tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ben artctis 3 kulaklik sungerini her ay sıvı detarjan ile yıkıyorum zararını gormedim
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 854 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #5 Bende gelip bakayim dedim kesin bir sonuc bulamadim var mi sonuc? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diyorlar ki cikartip makineye atabilirsiniz Son düzenleme: 27 Aralık 2019
Bende gelip bakayim dedim kesin bir sonuc bulamadim var mi sonuc? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diyorlar ki cikartip makineye atabilirsiniz
D DemirBey154 Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 195 Çözümler 1 14 Mayıs 2020 #6 Onimusha dedi: Bende gelip bakayim dedim kesin bir sonuc bulamadim var mi sonuc? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diyorlar ki cikartip makineye atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... ne yaptın nasıl temizledin
Onimusha dedi: Bende gelip bakayim dedim kesin bir sonuc bulamadim var mi sonuc? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diyorlar ki cikartip makineye atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... ne yaptın nasıl temizledin
E Erkan Karaaslan Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #7 Konunun üzerine 1 yıl geçmiş ama SteelSeries kendi sitesinde bir temzilik rehberi yazmış. Linki bıraktım umarım işinize yarar. How to Clean Your Headset This guide is an approved headset cleaning method from our product team to keep your gear free of dirt and grime. tr.steelseries.com Dosya Ekleri Screenshot_2.png 264,4 KB · Görüntüleme: 214
Konunun üzerine 1 yıl geçmiş ama SteelSeries kendi sitesinde bir temzilik rehberi yazmış. Linki bıraktım umarım işinize yarar. How to Clean Your Headset This guide is an approved headset cleaning method from our product team to keep your gear free of dirt and grime. tr.steelseries.com