SteelSeries Arctis 5 mikrofonu çalışmıyor

Ses Aygıtları menüsünde gözüküyor mu?

SteelSeries Arctis 5 kulaklığa sahibim. Oyunu açtığımda mikrofonun çalışmadığını fark ettim. Sürücüleri güncellemeyi denedim, olmadı.

Oyunu açmadan ses kaydediciden mikrofonla ses kaydetmeyi denediniz mi sadece oyunlarda mı oluyor? Yönetici olarak çalıştır yapıp denediniz mi?

Kusura bakmayın çözümü bilmiyorum ama almayı düşünüyorum ben de önerir misiniz?

1 yıla aşkın süredir kullanıyorum. Çok memnunum. Müzik, baslar, oyun içi olarak. Şu an fiyatı uçak 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu açmadan ses kaydediciden mikrofonla ses kaydetmeyi denediniz mi sadece oyunlarda mı oluyor? Yönetici olarak çalıştır yapıp denediniz mi?

1 yıla aşkın süredir kullanıyorum. Çok memnunum. Müzik, baslar, oyun içi olarak. Şu an fiyatı uçak 😄
Ben de Corsair Elite Void ile arada kaldım. Dediğiniz gibi fiyatı da çok. İner mi acaba bilemedim.

Ben de Corsair Elite Void ile arada kaldım. Dediğiniz gibi fiyatı da çok. İner mi acaba bilemedim.
Çıkan bir şeyin fiyatının indiğini sadece indirimlerde gördüm ama Allah'tan ümit kesilmez :) Elite Void hakkında fikrim yok malesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özür dilerim aktif olamadım.
Ses Aygıtları menüsünde gözüküyor mu?
Evet mikrofonlar kısmında aktif görünüyor ama hiçbir şekilde sesimi iletemiyorum.

Denedim hocam her yolu denedim ama maalesef çalışmıyor.
Kusura bakmayın çözümü bilmiyorum ama almayı düşünüyorum ben de önerir misiniz?
Kesinlikle önermiyorum. Ben müzik prodüksiyonu ile ilgilenen birisiyim. Elbette oyun kulaklığından stüdyo kalitesi beklemek doğru olmaz ancak oyun için tasarlandığından dolayı kulağa baskı yapmıyor ve bassları duymak için kulağıma bastırmak zorunda kalıyorum. Ben 499 lira iken aldım. Şu an piyasada 1000 lira civarında ve inanın bana değmez asla vermem o parayı. Sebepleri ise tamamen kendi tecrübelerim. Aldıktan birkaç ay sonra (max 4) kulaklığın ses tekeri bozuldu yani sonsuza dek çevirebiliyorum . Bu da sesin dengesini bozdu mesela son çizgiye geldikten sonra biraz daha çevirince soldan ses az geliyor milim milim yukarı aşağı oynatarak orta sesi buluyorum. Şimdi de mikrofon sorunu yaşıyorum. Dediğim gibi bunlar benim yaşadıklarım tamamen şanssızlığım da olabilir.

Resimdeki olan yeri paylaşır mısınız?
Mikrofon.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı