SteelSeries Arctis 5 mikrofonu çalışmıyor

O.K

Kilopat
SteelSeries Arctis 5 kulaklığa sahibim. Oyunu açtığımda mikrofonun çalışmadığını fark ettim. Sürücüleri güncellemeyi denedim, olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam. Sıkıntı gözükmüyor. Normalde çalışması gerekir. Cihazda da sıkıntı olabilir.
Hocam konuyu açtığımda hiçbir türlü ses gitmiyordu şu an bir site aracılığıyla ses kaydı aldım. Link atsam sorun olur mu?

Hocam konuyu açtığımda hiçbir türlü ses gitmiyordu şu an bir site aracılığıyla ses kaydı aldım. Link atsam sorun olur mu?
Steelseries Engine içerisindeki mikrofon ayarları kapalı değildir inşallah Birde Ayarlar kısmında Mikrofon gizlilik ayarları içerisinde "Bu cihazda mikrofona izin ver" seçeneği ve "Uygulamaların mikrofona erişmesine izin ver" seçeneği de aktif mi ? Aklıma başka birşey gelmiyor.

SteelSeries Engine içerisinde nereden bakıyoruz? Bahsettiğiniz izinleri verdim ona rağmen olmuyor. R6S oynuyorum bas-konuş tuşuna bastığımda yan tarafta mikrofon işareti çıkıyor ama beni duymuyorlar.
Bahsettiğiniz ayarı nereden bulabilirim? Ayrıca sorunu yaşayana kadar yazılım yüklü değildi.

Son düzenleme:
Benim ayarlarım bu şekilde Live Mic Preview kısmından kendi mikrofonunuzu deneyebilirsiniz. Sesinin gelip gelmemesi gibi Ek olarak Steelseries destek kısmındaki açılmış konulara bakabilirsin. Eğer mikrofonun ses kaydediyor veya bu live kısmından kendi sesini duyabiliyorsan sorun kulaklıkta değil demektir.

Sorun kulaklıkta değil. Büyük ihtimalle kulaklık ile ses kumandası arasındaki kablonun aşınması sebep oluyor. içini açtım ve kırmızı kablonun koptuğunu fark ettim. Sanırım bu mikrofon bağlantısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…