SteelSeries Arctis 5 mikrofonu nefes alma sesini algılıyor

Laksed

Hectopat
İyi günler. Yaklaşık 2 senedir SteelSeries Arctis 5 kulaklık kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamamıştım. Fakat bayramda ziyaret için şehir dışına çıktım ve kulaklığı da yanıma aldım. Orada 1 hafta boyunca kardeşim kullandı. Dönmeden 1 gün önce ben kullandığımda sorun yoktu. Tekrar yaşadığım şehre geldiğimde Discord klavye, mouse, nefes alma her sesi algılamaya başladı. Discord ayarlarına baktım ama onunla da alakalı değil. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries GG yüklüyse oradan bir ayar olması lazım. Discord üzerinden sesler geliyorsa, Discord’un ayarlarından gürültü engellemeyi yanlışlıkla kapatmış olabilirsiniz. Ben de Arctis 9 kullanıyorum. Discord üzerinden ses harici ses gitmezken, Geforce Experience ile kayıt yaparken benim de klavye mouse seslerimi alıyor.

Discord'dan tüm ayarları kontrol ettim. Gürültü engelleme falan hepsi daha önce nasılsa hala aynı. Dediğin gibi farklı yerlerden kayıt alırken zaten geliyodu fakat discordda hiç böyle bir şey olmamıştı. Steelseries GG yükledim dün kontrol etmek için ordan da açtım gürültü engellemeyi ekstra olarak ama bi şeye etki etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…