S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #11 syeutku dedi: Sarı bölümü siyah bölüme birleştirmekten mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Bunu böyle taktım şimdi ne yapmam lazım. Konunun onay almasını 1 saat bekledim ama cevap yok. Dünyanın en iyi forumu Technopat (!) Dosya Ekleri 20210503_102945.jpg 77,5 KB · Görüntüleme: 66 Son düzenleme: 3 Mayıs 2021
syeutku dedi: Sarı bölümü siyah bölüme birleştirmekten mi bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Bunu böyle taktım şimdi ne yapmam lazım. Konunun onay almasını 1 saat bekledim ama cevap yok. Dünyanın en iyi forumu Technopat (!)
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 LORD OF CINDER dedi: Evet. Bunu böyle taktım şimdi ne yapmam lazım. Konunun onay almasını 1 saat bekledim ama cevap yok. Genişletmek için tıkla... Bunun bu şekilde takıldığına pek emin değilim. Böyle değil sarı bölüm görünmemeli.
LORD OF CINDER dedi: Evet. Bunu böyle taktım şimdi ne yapmam lazım. Konunun onay almasını 1 saat bekledim ama cevap yok. Genişletmek için tıkla... Bunun bu şekilde takıldığına pek emin değilim. Böyle değil sarı bölüm görünmemeli.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #13 NoobEller dedi: Bunun bu şekilde takıldığına pek emin değilim. Böyle değil sarı bölüm görünmemeli. Genişletmek için tıkla... Tamam çıkardım nasıl takacağım.
NoobEller dedi: Bunun bu şekilde takıldığına pek emin değilim. Böyle değil sarı bölüm görünmemeli. Genişletmek için tıkla... Tamam çıkardım nasıl takacağım.
Casillas Ronaldo Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 937 Çözümler 1 3 Mayıs 2021 #14 LORD OF CINDER dedi: Evet. Bunu böyle taktım şimdi ne yapmam lazım. Konunun onay almasını 1 saat bekledim ama cevap yok. Dünyanın en iyi forumu Technopat (!) Genişletmek için tıkla... Şimdi siyah parçayı arkaya tak.
LORD OF CINDER dedi: Evet. Bunu böyle taktım şimdi ne yapmam lazım. Konunun onay almasını 1 saat bekledim ama cevap yok. Dünyanın en iyi forumu Technopat (!) Genişletmek için tıkla... Şimdi siyah parçayı arkaya tak.
S Smaug8 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 1.208 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Mayıs 2021 #15 Steel series dedi: Şimdi siyah parçayı arkaya tak. Genişletmek için tıkla... Diğer kişi yanlış diyor bu doğru şimdi hangisini yapacağım ben.
Steel series dedi: Şimdi siyah parçayı arkaya tak. Genişletmek için tıkla... Diğer kişi yanlış diyor bu doğru şimdi hangisini yapacağım ben.