SteelSeries Arctis 5 USB ucu koptu

kane159

Kilopat
Merhaba, SteelSeries Arctis 5 kulaklığımın USB ucunu maalesef evdeki kedi koparmış. Bu tamir olur mu? Olursa İstanbul'da götürebileceğim bir yer var mı?

IMG_4379.jpeg

Merhaba, SteelSeries Arctis 5 kulaklığımın USB ucunu maalesef evdeki kedi koparmış. Bu tamir olur mu? Olursa İstanbul'da götürebileceğim bir yer var mı?

Eki Görüntüle 1935704
Bence eli yüzü düzgün elektrikçi oraya yeni USB kablosu ucu lehimleyebilir ve bu şekilde de tamir olabilir emin olmamakla beraber.

Bence eli yüzü düzgün elektrikçi oraya yeni USB kablosu ucu lehimleyebilir ve bu şekilde de tamir olabilir emin olmamakla beraber.
Arkadaşın dediği doğru, ama temassızlık sorunu yaşayabilirsin gibi geliyor. Ailenizde elektrikten anlayan biri varsa sormanı öneririm.

Chatmix Kablosu lazım ama Türkiyede nerden alabilirim
O zaman işler değişir. Kulaklıktan chatmixe bağlanan kablo sandım o satılıyor da chatmix bulmak şu an kulaklık da üretilmediği için imkansıza yakın.

Şuan bunu bulabildim internet üzerinden.

https://www.amazon.com.tr/Kulaklık-Kablosu-Kablosuz-ChatMix-Kulaklığı/dp/B0B74HTSK3

Türkiye'de halihazırda orijinal olarak satılıyor fakat arkadaşa Chatmix'in kendisi lazım direkt.

O zaman işler değişir. Kulaklıktan chatmixe bağlanan kablo sandım o satılıyor da chatmix bulmak şu an kulaklık da üretilmediği için imkansıza yakın.

Türkiye'de halihazırda orijinal olarak satılıyor fakat arkadaşa Chatmix'in kendisi lazım direkt.
Hmm anladım.

Sanırım yalan oldu cihaz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı