SteelSeries Arctis 5 vs Arctis 3

zelz

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Kulaklık alacağım fakat SteelSeries Arctis 5 ile Arctis 3 arasında kaldım. İnternette de çok fazla test bulamadım. Sizce 250 TL fazla vermeye değer mi?
Kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum. Teşekkürler... (Yorum yaparken mikrofonu da baz alırsanız sevinirim.)

Son düzenleme:
Arctis 3 Benchmark testlerinde açık ara önde bir düşünün isterseniz 250 TL az para değil çünkü.

Arctis 3 Benchmark testlerinde açık ara önde bir düşünün isterseniz 250 TL az para değil çünkü.

Dolby Digital desteği dışında aynı yazıyor fakat videolardaki mikrofon testleri ve yorumlar farklı. Sanırım canlı denemek lazım kulaklık almak için.

Arctis 5 kulaklığında gerçek 7.1 var, Arctis 3'de yok. Onun dışında her şeyleri aynı. Ben de Arctis 3 kullanıyorum, çok iyi kulaklık.

Eğer CS:GO yani ses kasıcaksanız Arctis 5 MOBA oyunları LOL vs Arctis 3 yeterli olacaktır bence.

Arctis 5 kulaklığında gerçek 7.1 var, Arctis 3'de yok. Onun dışında her şeyleri aynı. Ben de Arctis 3 kullanıyorum, çok iyi kulaklık.
Mikrofonu nasıl acaba, rica etsem ses kaydı veya discord üzerinden duyma şansım var mı?

Hangi kulaklığın testi? dediniz ya mikrofonu nasıldır diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arctis 3'ü buradan görebilirsiniz mikrofonunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…