Hocam ikisi de o bütçede alınabilecek kaliteli kulaklıklar. Aslında hangisini alırsan al pişman olmazsın
. Arctis 5 kullanan birisi olarak memnunum fakat ille de Arctis 5 al demem. Sadece deneyimlerimi paylaşabilirim.
- DTS için dediğiniz nispeten doğru. Oyunlarda performansı iyi olsa da genel kullanımda sesi fazlaca boğuyor. Başka bir sanal 7.1 desteği olan kulaklık kullanmadığım için diğerlerinde durum nasıldır bilemeyeceğim.
- Sürücüler değiyor fakat şu an Arctis 5 kulağımda ve bu maddeyi okuyana kadar kulağıma değdiğini bile unutmuştum
. Çok takıntılı değilseniz tolere edebilir.
- Mikrofonu kaliteli. Karşıya temiz ve berrak bir ses iletiyor. konuşurken herhangi bir şekilde cızırtı ve patlama olmuyor. Mikrofon konusunda sizi tatmin eder.
Bence ikisi de mantıklı seçim olur. Hangisi içinize sinecekse onu alın. Arkadaş çevresinde olup da deneyebilme şansınız varsa deneyip karar vermek çok daha mantıklı olur. Birbirimize yakın olsak alın bir kaç gün kullanın benim kulaklığı diyeceğim ama sanırım siz İstanbul'da ikamet ediyordunuz. Bana baya uzak
.