Steelseries Arctis 5 vs Corsair Void Pro

Selamlar;
700-800 TL fiyat aralığında bir oyuncu kulaklığı almayı planlıyorum. Bu hususta 2 kulaklık arasında kaldım. Kulaklığı oyun oynamak için (PUBG - CS:GO - BF) alacağım. Hangisini önermektesiniz? Oyun oynamasının yanısıra bir de normal kullanım için çok kötü olmasını istemiyorum. Hangi kulaklığı önerirsiniz? Steelseries Arctis 5 mi yoksa Corsair Void Pro mu? Teşekkürler. İyi sosyaller...

Void Pro'yu sene başından bu yana kullanıyorum, memnunum. Arctis 5'i İtopya'da deneme fırsatım olmuştu ayak üstü deneyimimle karşılaştırma yapamam ancak güzel bir kulaklıktı. İkisi de alınabilir, güzel iki kulaklık, yine de indirimli almaya çalışın.

Void Pro'yu sene başından bu yana kullanıyorum, memnunum. Arctis 5'i İtopya'da deneme fırsatım olmuştu ayak üstü deneyimimle karşılaştırma yapamam ancak güzel bir kulaklıktı. İkisi de alınabilir, güzel iki kulaklık, yine de indirimli almaya çalışın.
Yanıtınız için çok teşekkürler. Seçimimi Arctis 5 ten yana kullanacağım galiba. İyi sosyaller.

Kulaklığı aldınız mı? Aldıysanız nasıl kulaklık söyler misin?
Vallahi kulaklığı aldım, gayet de memnunum. PUBG, CS:GO gibi oyunlarda deneme imkanım oldu. Baya güzel 7.1'i var parasına göre. Programı üzerinden 7.1 sanal surround desteğini verdiğiniz vakit çok çevreleyici sesi var diyebilirim. Gerçek 7.1 deneme imkanım olmadı lakin bundan öncesinde G430 deneme imkanım olmuştu arkadaşlarımın evinde. Ondan gayet güzel ses veriyor. Müzik için profesyonel bir dinleyici değilsen gayet güzel ve işe yarar. Mikrofonuna gelecek olursak gerçekten gayet net bir ses veriyor. Yayın için vesaire olukça kullanışlı. Rode mikrofon gibi beklenemez lakin mikrofonlu kulaklıktan beklenmeyecek kadar güzel veriyor sesi. Çift kanal teknolojisi kullandığı için dışarıdan gelen sesleri almıyor çok fazla. Yani kulaklık fiyatına göre oldukça hoş bir kulaklık. Alırsanız içiniz rahat olsun iyi ki aldım dersiniz.

dostum artics 5 in 7.1i için sanal 7.1 diyorlar yani gerçek 7.1 değil bu konuyu nasıl deneyimledin?

dostum artics 5 in 7.1i için sanal 7.1 diyorlar yani gerçek 7.1 değil bu konuyu nasıl deneyimledin?
O konuda bu fiyat aralığında gerçek 7.1 yok diye biliyorum zaten. Ama sanal 7.1 zevki gayet güzel. Gerçek 7.1 deneme imkanım olmadı ama 5.1 surrounddan kat kat iyi diyebilirim. Yani fiyat aralığındaki en güzel kulaklıklardan zaten. Almanızı öneriyorum yine.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı