SteelSeries Arctis 5 vs Corsair Void RGB USB

Makaleler
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Maksimum 500 TL olmak kaydıyla bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum ve aklımda 2 ürün var fakat hangisi daha iyi emin değilim. Bu ürünlerin sizce artı ve eksi yönleri nelerdir? Birde SteelSeries Rival 310 kullanıyorum bu da Arctis 5 ile daha iyi bir uyum yakalayabilirim anlamına geliyor ama Corsair modelini de çok beğendim özellikle de mikrofonunu. Sizce hangisi daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim. :) Sayın @Recep Baltaş sizin de görüşlerinizi merak ediyorum birinci elden incelemiş birisi olarak. Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

O zaman büyük ihtimalle Arctis 5 alacağım. Hem mouse ile de iyi bir uyum yakalar. Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Mikrofonlar arasında pek fark yok değil mi? Arkadaşlarımla oyun oynuyorum daha çok sesimin net gitmesi benim için önemli. Void RGB de mikrofon kalitesi çok iyi diyorlar da Arctis 5 de kötü değildir herhalde.

Void Hybrid Surround kullanıyorum, hayatımda gördüğüm en kalitesiz, bütün nefes seslerini uzaktan yakından alan, almasın diye de esnetip bükemediğiniz bir mikrofona sahip. Corsair'e yazdığım mailden sonra biraz zorlayıp bükmemi önerdiler. Birkaç aya kendi kendine bozuldu ne olduğunu anlamadım. Şimdi Arctis 5 alıcam mikrofonu sadece tek bir yönden gelen sesleri aldığı için etraftaki hiçbir sesi almıyor ve oldukça da yüksek ses kalitesine sahip.

Void Hybrid Surround kullanıyorum, hayatımda gördüğüm en kalitesiz, bütün nefes seslerini uzaktan yakından alan, almasın diye de esnetip bükemediğiniz bir mikrofona sahip. Corsair'e yazdığım mailden sonra biraz zorlayıp bükmemi önerdiler. Birkaç aya kendi kendine bozuldu ne olduğunu anlamadım. Şimdi Arctis 5 alıcam mikrofonu sadece tek bir yönden gelen sesleri aldığı için etraftaki hiçbir sesi almıyor ve oldukça da yüksek ses kalitesine sahip.
Bende Arctis 5 aldım çok memnunum. Discord için kendi optimizasyonu var onu ayarlayınca konuştuğum arkadaşlarım daha önce böyle net bir ses duymadım dediler ciddi manada mikrofonu iyi. Ses kalitesi vb. konularda zaten tartışılmaz diye düşünüyorum ayrıca çok çok rahat.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı