xjopsaeas Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 SteelSeries Arctis 5 aldım. ama hiçbir şeyi olmadan .sadece kulaklık ve kulaklık pedleri. neler almam lazım başka? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2025
SteelSeries Arctis 5 aldım. ama hiçbir şeyi olmadan .sadece kulaklık ve kulaklık pedleri. neler almam lazım başka?
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.677 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Sormak istediğinizi tam anlayamadım ama kulaklık standı olabilir.
xjopsaeas Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #3 XPlasma dedi: Sormak istediğinizi tam anlayamadım ama kulaklık standı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo olarak filan neler lazım ses kartı lazım mı o tarz.
XPlasma dedi: Sormak istediğinizi tam anlayamadım ama kulaklık standı olabilir. Genişletmek için tıkla... Kablo olarak filan neler lazım ses kartı lazım mı o tarz.