SteelSeries Arctis 5 yazılım sorunu

Whicq

Centipat
2 Gün önce sipariş ettiğim ve bugün elime ulaşan SteelSeries Arctis 5'i alır almaz SteelSeries Engine 3 yazılımını kurdum ve yazılım kulaklığımı algılamadı. Uzun süre bu problemle uğraştıktan sonra İnternet'te görmüş olduğum aygıt yöneticisinden Realtek Driver'ını devre dışı bırakma sonucu sonunda yazılım kulaklığı gördü. Fakat bu sefer de başka bir problem ortaya çıktı. Kulaklığın DTS özelliğini açabilmek için ekstra bir güncelleme yapılması gerektiğini söylüyor ve ben de yapıyorum. İndirme bitince kulaklığı takıp çıkarmamı istiyor takıp çıkarıyorum ve hiçbir şey değişmiyor sanki bir şey indirmemişim gibi o güncelleme yazısı hala olduğu yerde duruyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Untitled2.png
    Untitled2.png
    72,2 KB · Görüntüleme: 144
  • Untitled1.png
    Untitled1.png
    34 KB · Görüntüleme: 146
  • Untitled.png
    Untitled.png
    33,1 KB · Görüntüleme: 145
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu hatayı alıyordum buraya konuda açmıştım ama çözemedim en son forumlarda eski sürümleri deneyin diyorlardı 3.12.5'i kullanıyorum şu an sıkıntısı yok dts çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı