SteelSeries Arctis 7+ alınır mı?

musa efe argın

Centipat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis 7+ kullanan var mı birkaç haftaya alacağım sıkıntısı falan var mı oynayan yerlerinden kırılıyor diyen var cızırtı vb geliyor diyen var kullanan varsa yazabilir mi?

Steelseries bana artık kaliteli bir marka gibi gelmiyor. Zamanında Arctis 3 almıştım ve hiçbir şey yapmadığım halde, kısa süreli kullandıktan sonra ertesi gün mikrofon kauçuğunun yarıldığını görmüştüm. Ayrıca fiyatları çok uçuk geliyor.

Ben kaliteden ziyade bir türlü ısınamadım markaya.

Arctis 7+ eski olan modeller değil mi ben olsam yeni modeller olan Nova'lardan alırdım.

Nova modelleri esneme açısından kırılır mı?

Arctis 7+ eski olan modeller değil mi ben olsam yeni modeller olan Nova'lardan alırdım.

Nova'lardan hangisi alınır bende Performax barbarossa var ters u yapıyorum bir şey olmuyor enazından bükünce ve yere düşünce veya fırlatınca vb bir şey olmasın.

Bende Performax barbarossa var ters u yapıyorum atoyorum vb bir şey olmuyor enazından bükünce ve gerince bir şey olmayacaksa alırım.

Arctis Nova 5 tavsiye ederim.

Bükünce ve gerince kırılır mı veya yere düşünce.

Son düzenleme:
Yani genel olarak dayanikli bir kulaklik herhangi bi bükülmede veya germede bir şey olmuyor ama tabi bunu ne derecesinde yaptiginizla alakalı. En dayanıklı kulaklık bile bir yerden sonra çatlar kırılır. Ama dedigim gibi nova 5 bükülmelere ve germelere karşı hemen kırılmaz.

SS Nova 5 ve Arctis 7+ ikisinide kullandım. Genellikle yakın kulaklıklar

Ses yüksekliği olarak nova 5,
Sarj Nova 5

Konfor rahatlık olarak Arctis 7+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…