M musa efe argın Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #11 Aizens dedi: SS Nova 5 ve Arctis 7+ ikisini de kullandım. Genellikle yakın kulaklıklar. Ses yüksekliği olarak Nova 5, Şarj Nova 5 Konfor rahatlık olarak Arctis 7+ Genişletmek için tıkla... Nova 5 aldım artık beğenmezsem iade ederim.
Aizens dedi: SS Nova 5 ve Arctis 7+ ikisini de kullandım. Genellikle yakın kulaklıklar. Ses yüksekliği olarak Nova 5, Şarj Nova 5 Konfor rahatlık olarak Arctis 7+ Genişletmek için tıkla... Nova 5 aldım artık beğenmezsem iade ederim.
Aizens Megapat Katılım 9 Mart 2016 Mesajlar 547 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #12 musa efe argın dedi: Nova 5 aldım artık beğenmezsem iade ederim. Genişletmek için tıkla... Üst seviye kulaklıklar kullanmadıysan güzel kulaklık iade ettirecek bir seviyede değil. Üzmez heralde
musa efe argın dedi: Nova 5 aldım artık beğenmezsem iade ederim. Genişletmek için tıkla... Üst seviye kulaklıklar kullanmadıysan güzel kulaklık iade ettirecek bir seviyede değil. Üzmez heralde